(07-25-2012 10:22 AM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]Tamam ozaman madem bugu kaldıramıyorlar niye bug yapınca adamlar ban yiyor??benim Can ile falan bir sıkıntım yok tanımıyorumda zaten ama nexon şirketinin yaptıkları bana saçma geliyor siz bunları doğru bulabilirsiniz o da sizin görüşünüz saygı duyarım...
Eğer Can'a yakınma yapmak istemiyorsan bunu resmin forumda duyur orada şirkette görür burada seni sadece biz duyabiliriz . Evet haklısın oyunun hatasını oyuncuya yıkıyorlar gibi duruyor ama dediğim gibi burada sesini duyuramassın.
O da senin görüşün kardeşim saygı duyarım ama benimde görüşüm bu.
Eğer arastirma yapmasını bilseydiniz, bakım konusunun var olduğunu gormus olacaktiniz.
(07-25-2012 10:27 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Eğer arastirma yapmasını bilseydiniz, bakım konusunun var olduğunu gormus olacaktiniz.
Alıcan abı ben o saatı tam anlamadım Turkıye saatı fılan yazsaydınız daha ıyı olurrduda sımdı baska bırsey hakkında konusurken bu yorum ıyı gıttı

(07-25-2012 10:30 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ] (07-25-2012 10:27 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Eğer arastirma yapmasını bilseydiniz, bakım konusunun var olduğunu gormus olacaktiniz.
Alıcan abı ben o saatı tam anlamadım Turkıye saatı fılan yazsaydınız daha ıyı olurrduda sımdı baska bırsey hakkında konusurken bu yorum ıyı gıttı 
aynen ya ona göre tekrar yatıcam 3 gündür gözüme uyku girmiyor

Bugdan ban yiyen bir Allah'ın kulu yok daha neyin peşindesiniz ?
(07-25-2012 11:01 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Bugdan ban yiyen bir Allah'ın kulu yok daha neyin peşindesiniz ?
cevdetbiray cevabını aldın sanırım sınırlendırdın can abıyı ?
bug ban sebebi dedikleri için ben öyle dedim ben ban falan yemedim bug yaptım diye sadece benim görüşüm bu ban sebebiyse kaldırılmalı bende sizin görüşünüzede saygı duyarım...