(07-23-2012 07:32 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Melo gelse ne olur Fenerbahçe bugün Krasiç ' i getirdi İstanbul ' a ve Divan Kurulu Yöneticilerimizden Bir İsim Twitter ' a '' Krasiç Benim Gözümde Yıldız Değil Asıl Yıldız bugün yarın içinde açıklanacak Fenerbahçe seyircisi sadece beklesin ve bu yıldız geldiğinde rakiplerin vay haline '' demiş
G.saray gibi boş transferler yaptığımızı kesinlikle düşünmüyorum bu sene Fenerbahçe nokta transferler yaptı g.saray ' a baktığımızda gereksiz 5 forvet oldu takım Burak , Umut , Amrabat bunlar şahsen gereksiz transferlerdi bu 3 isim G.Saray gibi büyük kulüplerde forma giyecek adamlar değil anca anadolu takımınlarında iş yaparlar Burak bu sene Galatasaray ' da 10 golü geçerse bence büyük başarıdır ..
Gereksiz transfer diyerek Avrupa yıldızı Hamit'i gol kralı Burak'ı süper ligin en iyi 5 orta sahasından biri sayılabilecek Amrabad'ı , golcü umutu kastettin sanırım. Fenerbahçe'nin bomba transferleri derken de artığımız Topal'ı , 32 maçta 3 golü olan mı ne Kuyt'ı mı söyledin kardeşim

Hamit geçtimi cümleyi iyi okursan sevinirim Ben 1 maçta 25 kere Ofsayta kalan Burak ' ı (ne kadar gol atması umrumda değil icraat yok ve 30 gol atmasının nedeni Şenol Güneş ' in bütün oyun sistemini Burak ' ın üzerine kurmasıdır) . Umut ' a gelirsek Umut adam olsaydı zaten Trabzon kovmazdı gitti Fransa ' nın kıytırık Touluse takımına , Amrabat ' a da gelecek olursak oda Kazım Kazım gibi elinizde patlayacak şunu da unutma Fenerbahçe sizin taptıklarınızı alır siz bizim kovduklarımızı alırsınız ! (Revivo , Thomas , Kazim Kazim) sizden bir Emre Belözoğlunu aldık tüm g.saray ayağı kalktı be adamı vuracaktınız yok o g.saray ın evladıdır falan . Kuyt dediğin adam hakkında C. Ronaldo ' nun röportajı var aç izle Alex Ferguson Kuyt ' a önlem amaçlı 3 futbolcu belirliyormuş . Hamit hakkında bir şey demem ama Hamit Benim gözümde Türkiye Milli Takımının en iyi futbolcusudur

Kıytırık tabi bu takım 2008 ' de küme düşmekten zor kurtuldu , şöyle söylim bizim ligimizin bir Kayserispor ayarında olan bir takım .
(07-23-2012 04:06 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]galatasaray'da yaptıgı ahlaksızlık varmı yok
![[Resim: b0cd3.jpg]](http://g1207.hizliresim.com/z/r/b0cd3.jpg)
''Fenerbahçe'nin bomba transferleri derken de artığımız Topal'ı''
Mehmet Topal Galatasaray - VALENCİA - Fenerbahçe
(07-23-2012 07:56 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Kıytırık tabi bu takım 2008 ' de küme düşmekten zor kurtuldu , şöyle söylim bizim ligimizin bir Kayserispor ayarında olan bir takım .
Pendikspor'da kıytırıık bi takım ama feneri yeniyor ilginç

Erdem Döşer , yakın zamanda 32 gol atan oyuncu söyleyebilirmisin bizim ligimizde

Söyleyemiyorsan sus ve Burak'ın adını ağzına alma
Biz sizin taptıklarınızı alırmışız Emre doğuştan Fenerliymiş biz adamın içini okumuyoruz ya adam şerefsiz çıktı ne yapalım

Kazım bizim takımda sizinkinden daha iyi oynadı ayrıca

Kuyt'ın ne kadar Kuytırık bir futbolcu olduğunu da görücez merak etme

Wep'te güle güle Melo yazıları var Ne oluyor?
konuyu neye dayanarak actın bilmiyorum ama sana melonun menejerinin yaptıgı acıklamayı atıyım
Felipe Melo'nun menajeri Jose Rodriguez Baster, oyuncunun Galatasaray'da oynama olasılığının artık mümkün olmadığını söyledi.
Yapılan bi açıklamadada meloyla aradaki bütün müzakereler bitti yazıyor