Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Felipe Melo Resmen Galatasaray'da
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
galatasaray'da yaptıgı ahlaksızlık varmı yok
(07-23-2012 04:06 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]galatasaray'da yaptıgı ahlaksızlık varmı yok

İkitane maçını hatırlıyorum.
Videolarını aradım yayınlanmamış.
Sende her maçını izleseydin görebilirdin.
Anlamadığım G.S. gelince geçmişi siliniyormu?
O hareketleri yapmamışmı sayılıyor.
Ben gene kiralık olarak gelmesini isterdim.
Galatasarayın aleyhine bir transfer.
Böyle bir futbolcun varsa her maçı 11 kişi bitiremeyebilirsin.
Sen bide niye emre belezoğlunun yaptığını gönderiyosun ki
Gerçekten çok sevindim bu sezon kadromuzu ikiye ayırsak ikisi de şampiyon olacak düzeyde totos.gif
(07-23-2012 04:27 PM)Hukumran Yazılan: [ -> ]Sen bide niye emre belezoğlunun yaptığını gönderiyosun ki

İlk mesajımı okursan anlarsın neden koyduğumu
Haklısın emre belezoğlu ahlaksız bir futbolcu hemde en ahlaksızı bence ama bu adamın galatasarayla bir alakası yok ki Ss.gif
(07-23-2012 04:43 PM)Hukumran Yazılan: [ -> ]Haklısın emre belezoğlu ahlaksız bir futbolcu hemde en ahlaksızı bence ama bu adamın galatasarayla bir alakası yok ki Ss.gif

Ben ilgisi var demedimki.
Quarejma kazım kazım melo birde emre aklıma gelenler bunlar
Futbol ahlakı yok hiçbirinde
Tamam kardeşim iyi günler Smile
Smile sanada bb

Erdem Döşer

Melo gelse ne olur Fenerbahçe bugün Krasiç ' i getirdi İstanbul ' a ve Divan Kurulu Yöneticilerimizden Bir İsim Twitter ' a '' Krasiç Benim Gözümde Yıldız Değil Asıl Yıldız bugün yarın içinde açıklanacak Fenerbahçe seyircisi sadece beklesin ve bu yıldız geldiğinde rakiplerin vay haline '' demiş Smile G.saray gibi boş transferler yaptığımızı kesinlikle düşünmüyorum bu sene Fenerbahçe nokta transferler yaptı g.saray ' a baktığımızda gereksiz 5 forvet oldu takım Burak , Umut , Amrabat bunlar şahsen gereksiz transferlerdi bu 3 isim G.Saray gibi büyük kulüplerde forma giyecek adamlar değil anca anadolu takımınlarında iş yaparlar Burak bu sene Galatasaray ' da 10 golü geçerse bence büyük başarıdır ..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler