Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock'un Çöküşü .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar herkes kendine gelsin 76 level carımı çaldılar adminler salladı geçti 5 yıllık oyuncularını bir çırpıda attılar kenarı , eskiden böylemiydi . Eskiden olsa bütün warrock ayaklanır adminler araştırır 1 gün içersinde bulurlardı , şimdiye bakıyoruz oyunda kimse kimseyi tutmuyor , adminler bile 5 yıllık oyuncusunu bir çırpıda siliyor . Bu oyun zaman ve para tuzağı olmaya başladı herkesin şöyle 5 10 dk düşünmesini istiyorum eski wr yeni wr farkları . Eski wr de 500 oda olduğunu bilirim 500 oda ne demek şimdi 50 yi bulmuyo , oyunu bırakma zamanı gelmiştir .
Ya kardeşim biz sana anlatamıyoruz galiba
5 Yıllık 10 yıllık fark etmez kardeşim. Adamların bir kuralı var ve uyguluyorlar. Hesap alım satım işlemlerinde çıkan sorunlar ile yöneticiler ilgilenmez.
artık böyle bu nexona alış pre alırız premizi vermezler işde nexon bizim hakkımızı yer ve paramızı çalar
Hep böyle konu açacaksan külahları değişeceğiz ?
(07-23-2012 11:45 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hep böyle konu açacaksan külahları değişeceğiz ?

Evet arkadaşlar tehtid de edildim alın işte doğruları söylemek suç oldu . Şimdiki iktidarın politikası gibi AKP li bunlar herelde .
Birde ben söyleyim bak kardeşim hesap satışı ve sonrasında oluşabilecek herhangi bir sorunda Nexon hiçbir yardımda bulunmuyor nedenmi çünkü böyle bir sorun oluşacağını öngördükleri için hesap satışını yasaklamışlar.
Tamam.
Aynı içerikten tam 4 tane konun var ve hepsi peş peşe açılmış.
1
2
3
4

Edit: ikili arasında geçen tartışma mesajları yok edilmiştir.
Hakaret içerikli mesajlar silinmiştir devamı halinde ban ve uyarı puanı verilecektir Kısaca düzgün konuşun birbirinizle.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler