Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock'un Çöküşü .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-23-2012 01:53 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]500 odanın içinde 150 tane odada hack vardı şimdi ölemi 50 oda varsa 10 odada fealn var Big Grin

10 değil dostum 15 Big GrinBig Grin
Ortalama aldım
Oyunun çöktügü felan Gamerfirst Yüzünden Nexon'a sucatmayı Bırakın GamerFirst Lag sorununu düzeltebildimi Bug sorununu düzeltebildimi?Oyncuların cogu gamerfirst'te bıraktı!
bence hesap tasımadan kaynaklı çok oyuncu bıraktı
Hayır Çoğu Kişi Bu Kahrolası Nexonda Bırakdı Ayrıca Oyundan Soğutmayı Da Başardılar Bu Kadar Oyuncuyu Nexon Biraz İyi Niyetle Yaklaşsa Kazanabilir Ama Nexonda Yangına Körükle Gidiyor Artık Bıktık. Mertde Haklı Sonuna Kadar Bu Böyle Olacak İş Değil Dediği Gibi Eskiden Olsaydı Herkes Ayaklanırdı Şimdi Kimsenin Umrunda Değil Eskiden Oyunun Kıymetini Bilemedik Şimdi Eskiyi Arıyoruz Angry
(07-23-2012 11:48 AM)mert145310 Yazılan: [ -> ]
(07-23-2012 11:45 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hep böyle konu açacaksan külahları değişeceğiz ?

Evet arkadaşlar tehtid de edildim alın işte doğruları söylemek suç oldu . Şimdiki iktidarın politikası gibi AKP li bunlar herelde .

Arkadaş siyaseti katma işin içine.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler