Dün akşam 16.30 sıraları 76 level %70 2 famas retailli s0nseh isimli carımla oynuyordum.Normal oyun attık dan sonra çıktım , çıkar çıkmaz şifre eşleşmedi dedi , carı satın aldığım için satıcıya söyledim hemen oyundaydı , baktım msn şifre filan değişmiş bu nasıl oluyor car benim bütün kanıtlar elimde bilgiler bende . Tek yardım edebilecek Can abiyi görüyorum carı bulmakla kalmayıp bilişim suçlarından ceza yiyeceğini burdan bildireyim . Carı çalan arkadaş sonbela45x benim hesabım kul hakkı yeme PM at ver carımı geriye . Zaten alıcam zorluk çıkarma , kimseye söylemem geri verirsen. Oyun hatası olabilir mi ? Boomerla görüşmem lağzım . Tşkrler .
Hesap alım satım işlemlerinde tüm sorumluluk kişiye aittir, nexon bu tür işlemlerde sorumluluk kabul etmemekle birlikte, hesap bilgilerini kişiyle paylaşmamaktadır.
FORUM KURALLARInda da bu beyan edilmiştir.
Kural 14-) Forumumuzda her türlü account satışı, takası yapmak yasaktır. Bununla ilgili açılan konular silinecektir. Bunun sebebi
Nexon'un bunu yasak kılmasıdır vede bu şekilde olabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek vede bunlardan bağımsız olarak satış sırasında insanların kandırılmasını engellemektir.
Satış sırasında kandırılmadım yanlış anladınız . Carı aldım üstüme tümüyle , Normal oyun atarken çıktım şifre eşleşmedi dedi direk msn şifre de değişmiş keylogger yemiş olabilirsin diyolar . Ben mağdurum yardım edicek misniz ?
(07-23-2012 11:14 AM)mert145310 Yazılan: [ -> ]Dün akşam 16.30 sıraları 76 level %70 2 famas retailli s0nseh isimli carımla oynuyordum.Normal oyun attık dan sonra çıktım , çıkar çıkmaz şifre eşleşmedi dedi , carı satın aldığım için satıcıya söyledim hemen oyundaydı , baktım msn şifre filan değişmiş bu nasıl oluyor car benim bütün kanıtlar elimde bilgiler bende . Tek yardım edebilecek Can abiyi görüyorum carı bulmakla kalmayıp bilişim suçlarından ceza yiyeceğini burdan bildireyim . Carı çalan arkadaş sonbela45x benim hesabım kul hakkı yeme PM at ver carımı geriye . Zaten alıcam zorluk çıkarma , kimseye söylemem geri verirsen. Oyun hatası olabilir mi ? Boomerla görüşmem lağzım . Tşkrler .
Bunun Üzerine 1 Bardak Soğuk Su İyi Gider

Her şartta bizim dediğimize çıkıyor kapı. Oyuncu takası sırasında yaşanılan mağduriyetleri oyun şirketi kabul etmiyor. Yardım edeceklerini sanmıyorum, fakat bütün bilgiler elinizden gittiyse şayet, bir bilet hazırlayacak s0nseh adlı oyuncuyu banlatabilirsiniz.
Benim carım dur duk yere gidicek kimse yardım etmicek mi ? Eski War Rock böyle değildi

Oyunda türk yöneticiler mevcut. Eğer oyuncunun senin olduğuna dair kanıt sunabilirsen yardım edeceklerini düşünüyorum.
Ama sende s0nseh adlı oyuncuyu sonradan satın aldıysan işler değişebilir. Ortam charı olmuş gibi gözüküyor.
Ben anlatamadım herelde . Takas etmedim carımı , herşeyiyle üstüme aldım carı bütün bilgiler bende msn şifre filan değiştim . Oyundan çıkar çıkmaz şifre eşleşmedi dedi . NC : s0nseh
Anladığım kadar s0nseh adlı kullanıcıyı sonradan satın almışsınız. Fakat tekrar söylüyorum ki karakter satış, takas vb. bir karakteri başka bir insanın satın alması veya başka bir kullanıcı ile takas yapması sonucunda oluşan sorumlulukları firma kabul etmiyor. Sizin sıkıntınız satın aldıktan sonra, kullanıcıyı satan kişinin yaptığı düzenbazlık. Buna sizin gerekli önlemleri almanız gerekiyordu.
Eğer konuşmaların resimleri ve satın almadan önce kullanıcının var olduğu mail adresini, doğum tarihini vb. özel bilgileri hatırlıyorsanız, geniş çaplı bir yazı hazırlayıp yönetici ekibe yollamanız gerekmektedir.