Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tek yardım edebilecek Boomer .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-23-2012 11:37 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Anladığım kadar s0nseh adlı kullanıcıyı sonradan satın almışsınız. Fakat tekrar söylüyorum ki karakter satış, takas vb. bir karakteri başka bir insanın satın alması veya başka bir kullanıcı ile takas yapması sonucunda oluşan sorumlulukları firma kabul etmiyor. Sizin sıkıntınız satın aldıktan sonra, kullanıcıyı satan kişinin yaptığı düzenbazlık. Buna sizin gerekli önlemleri almanız gerekiyordu.
Eğer konuşmaların resimleri ve satın almadan önce kullanıcının var olduğu mail adresini, doğum tarihini vb. özel bilgileri hatırlıyorsanız, geniş çaplı bir yazı hazırlayıp yönetici ekibe yollamanız gerekmektedir.

Alican buradan yazmak zorunda kaldım. Ö.m atamadım sanırım. Uyarı puanı ile ilgili bir ulaşabilirsen.
Nexon böyle alışsan iyi olur Premium alırız premiumu vermezler kazık ortada böyle bir şirket nexon hakkımızı yer ve paramızı çalar
(07-23-2012 11:43 AM)Eolo Yazılan: [ -> ]Nexon böyle alışsan iyi olur Premium alırız premiumu vermezler kazık ortada böyle bir şirket nexon hakkımızı yer ve paramızı çalar

Ve bu da bizim yüzümüzden olmuş gibi söylerler . . .
ben 2 haftadır premi bekliyorum bu nexon para çalmakta artık uzmanlaşmış
(07-23-2012 11:50 AM)Eolo Yazılan: [ -> ]ben 2 haftadır premi bekliyorum bu nexon para çalmakta artık uzmanlaşmış

Avim avukat dava açıcaz
.
o hesap zaten opk hesabıydı
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler