Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClup etkinlik-2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar,
Geleneksel olan etkinliklerimize tam gaz devam ediyoruz.
Sizden istediğimiz resimde görmüş olduğunuz aracın markasını ve modelini söylemek.
Not: Sonucu söylerken herhangi bir yorumda bulunmamanız ve diğer üyelerin fikirlerini saptırtacak nitelikte mesajlar yazmayınız. Aksi halde her ne şartta olursa olsun elenirsiniz.
[Resim: event.jpg]
Ödüller:
Modeli bilene +3 rep
Markayı bilene +2 rep
Model ve markayı bilene +5 rep ve yapmış olduğu cevaba +1 tebrik.
Her iki tahmini yanlış bilene -1 rep
Riske girin azıcık Smile
- Etkinlik saat 20.30'da bitip, 20.35'te sonuçlar açıklanacaktır. -

S: Rep ödülleri neden düşük?
C: Çoklu etkinlik olacağı için ödülleri düşük tutup, ay sonucunda en yüksek ödülü toplayanı öne çıkartmak adına yapılan bir eylem.
S: Peş peşe ödül kazananın bir önceki ödülü silinecek mi?
C: Hayır, aksine bir önceki ödülünün üstüne yeni almış olduğu ödülü ekleyerek daha büyük bir rakama ulaşacak.
S: +25 puan topladıktan sonra ne olacak?
C: +25 puan topladıktan sonra yapılan etkinliklere yine katılabilmesi için onun için 2. ödül dağıtıcı devreye girecektir ve çoklu dağıtım olacaktır.

NY_Taxi model 23885

-Ayrıca ben gruptaydım ancak imzamı değiştirince yazı kayboldu şimdi eklemeye çalışıyorum karekter yetmiyor yetkililer imzama ekleyebilir mi acaba ? Smile
İngiliz atı.
At ama tam cinsini seçemedim.
arabayı soruyosan ford crown victoria
Ford Crown Victoria 2000
8 tane araba var hangisini soruyosun ?
-------------------------------------
Bi de arabanın üstündeki kızı mı yoksa KEATON'un önünden geçen bayanı mı soruyosun ?

Tamam vurmayın.
Ford Crown Victoria 1999
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler