07-22-2012, 01:35 PM
Merhabalar,
Geleneksel olan etkinliklerimize tam gaz devam ediyoruz.
Sizden istediğimiz resimde görmüş olduğunuz aracın markasını ve modelini söylemek.
Not: Sonucu söylerken herhangi bir yorumda bulunmamanız ve diğer üyelerin fikirlerini saptırtacak nitelikte mesajlar yazmayınız. Aksi halde her ne şartta olursa olsun elenirsiniz.
Ödüller:
Modeli bilene +3 rep
Markayı bilene +2 rep
Model ve markayı bilene +5 rep ve yapmış olduğu cevaba +1 tebrik.
Her iki tahmini yanlış bilene -1 rep
Riske girin azıcık
- Etkinlik saat 20.30'da bitip, 20.35'te sonuçlar açıklanacaktır. -
S: Rep ödülleri neden düşük?
C: Çoklu etkinlik olacağı için ödülleri düşük tutup, ay sonucunda en yüksek ödülü toplayanı öne çıkartmak adına yapılan bir eylem.
S: Peş peşe ödül kazananın bir önceki ödülü silinecek mi?
C: Hayır, aksine bir önceki ödülünün üstüne yeni almış olduğu ödülü ekleyerek daha büyük bir rakama ulaşacak.
S: +25 puan topladıktan sonra ne olacak?
C: +25 puan topladıktan sonra yapılan etkinliklere yine katılabilmesi için onun için 2. ödül dağıtıcı devreye girecektir ve çoklu dağıtım olacaktır.
Geleneksel olan etkinliklerimize tam gaz devam ediyoruz.
Sizden istediğimiz resimde görmüş olduğunuz aracın markasını ve modelini söylemek.
Not: Sonucu söylerken herhangi bir yorumda bulunmamanız ve diğer üyelerin fikirlerini saptırtacak nitelikte mesajlar yazmayınız. Aksi halde her ne şartta olursa olsun elenirsiniz.
![[Resim: event.jpg]](http://s7.postimage.org/xen1t18or/event.jpg)
Modeli bilene +3 rep
Markayı bilene +2 rep
Model ve markayı bilene +5 rep ve yapmış olduğu cevaba +1 tebrik.
Her iki tahmini yanlış bilene -1 rep
Riske girin azıcık
- Etkinlik saat 20.30'da bitip, 20.35'te sonuçlar açıklanacaktır. -
S: Rep ödülleri neden düşük?
C: Çoklu etkinlik olacağı için ödülleri düşük tutup, ay sonucunda en yüksek ödülü toplayanı öne çıkartmak adına yapılan bir eylem.
S: Peş peşe ödül kazananın bir önceki ödülü silinecek mi?
C: Hayır, aksine bir önceki ödülünün üstüne yeni almış olduğu ödülü ekleyerek daha büyük bir rakama ulaşacak.
S: +25 puan topladıktan sonra ne olacak?
C: +25 puan topladıktan sonra yapılan etkinliklere yine katılabilmesi için onun için 2. ödül dağıtıcı devreye girecektir ve çoklu dağıtım olacaktır.
ben gönüllüyüm