Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClup etkinlik-2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu sefer tutturmuşum Smile
Ararken çok eğlendim gerçekten iyiydi Smile
Ödüller verilmiştir.

Puan Fiksuru(yada fikküsü her neyse işte

warumit1 -1
kurosowa +5
CHUCK Bartowski +5
Volkan -1
M.K -1
h4lukg +5
bynicky1903 +5
159456s 0
llcentropusll +5
Uğur Gür +5
Boğaçhan F. +2
F.Dana -1
SaintMax +2
tospii1 +5
Berkay KORU -1

Yarınki etkinliğimiz çok zor olacaktır. Tabii ödülleri de bir o kadar değerli. Yeni kurallarla yarışmaya eksilerde başlayan arkadaşlar için bir avantaj olabilir. Şimdiden araştırmalara başlayınız derim. Smile Bir sonraki etkinlikte görüşünceye dek esen kalınız.
(07-22-2012 11:42 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ödüller verilmiştir.

warumit1 -1
kurosowa +5
CHUCK Bartowski +5
Volkan -1
M.K -1
h4lukg +5
bynicky1903 +5
159456s 0
llcentropusll +5
Uğur Gür +5
Boğaçhan F. +2
F.Dana -1
SaintMax +2
tospii1 +5
Berkay KORU -1

Yarınki etkinliğimiz çok zor olacaktır. Tabii ödülleri de bir o kadar değerli. Yeni kurallarla yarışmaya eksilerde başlayan arkadaşlar için bir avantaj olabilir. Şimdiden araştırmalara başlayınız derim. Smile Bir sonraki etkinlikte görüşünceye dek esen kalınız.

Alican Balık mesela sen önceden birine +25 rep vermiştin ama oda ödülde +5 rep daha kazandı repi +30 mu oluyor +25 rep verdiğin kişi event dısında almıs sendn Big Grin
+25'leri moderatör olduğun için dağıtılan rep türü.
Misal, yeni araba aldığında pompacı bunu anlarsa pompayı çıkartmıyor Sad örnekleri çoğaltılabilir. Bir tür ıslatma biçimi Smile
Islatma: Yeni alınan herhangi bir şeyi kutlamak.
(07-22-2012 11:42 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ödüller verilmiştir.

warumit1 -1
kurosowa +5
CHUCK Bartowski +5
Volkan -1
M.K -1
h4lukg +5
bynicky1903 +5
159456s 0
llcentropusll +5
Uğur Gür +5
Boğaçhan F. +2
F.Dana -1
SaintMax +2
tospii1 +5
Berkay KORU -1

Ünlü olduk, gülümseyelim.
Evet beyler Alican'ın yaptığı inanılmaz mantık hatasını açıklıyorum Şimdi eventte yanlış tahmin yapanlar -1 Rep alıyordu değilmi fakat ben -26 Rep aldım nasılmı Smile Daha önceden kendileri bana +25 Rep vermişti şimdide -1 verince etti -26 Sad Kısaca mağdurum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler