Hep sizin yüzünğzden Can yok adamı telefonla arayıp rahatsız etmeyin oyunu kurucusu değil ya düşün bi Örneğin:Bir işyerindesin patron war(NEXON sireketi)Can ise orda bir eleman herşey patronda biter adam elinden geleni yapıyo k2 gibimi türk admin yoktu tristan(***) gelip banlayıp gidiyodu herkesi
Beyler Bayanlar Can gelsin Yazın gelisn diye belki gelir!!!
Bayanlar? ne oluyorla forumda

Bildiğim kadarıyla Can üst yetkiliden uyarı aldı biraz zor geri gelmesi. Değerini bilmeyenler yüzünden oluyor hep. Resmi foruma bakın. Kaç warrock oyuncusu bizim kadar erken güncellemelerden ve gelişmelerden haberdar oldu.
Bayan kim olacakki burda ya

)
Bayan var idi

Ama artık yok
Can gelmesin, görevini yapsın!
Gelipte kendini buralarda tekrar tekrar zor duruma düşürmesin.. Burdayken değerini bilmeyelim gidince aklımız başımıza gelsin.
Zaten yapımızda var bu..
(07-20-2012 11:07 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bayan var idi
Ama artık yok
Miss üyelerimiz vardı yoğun ilgiye dayanamayıp gittiler herhalde birde sonradan bende bağyanım diyenler vardı.
Eskiden bayanlar bulunuyordu forumda, hepsi saygıdeğer insanlardı. Tabii forumun yenileri pek bilmezler. Eski WTR forumundan bahsediyorum.

(07-20-2012 11:59 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Eskiden bayanlar bulunuyordu forumda, hepsi saygıdeğer insanlardı. Tabii forumun yenileri pek bilmezler. Eski WTR forumundan bahsediyorum. 
Sonrasınıda anlatsana he anlatsana ? Ben anlatayım... Kızların hepsini evinden aldırmaya kalktı bu kızlarda korkup kaçtı