Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendini Bilmeyenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-21-2012 12:02 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(07-20-2012 11:59 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Eskiden bayanlar bulunuyordu forumda, hepsi saygıdeğer insanlardı. Tabii forumun yenileri pek bilmezler. Eski WTR forumundan bahsediyorum. Smile

Sonrasınıda anlatsana he anlatsana ? Ben anlatayım... Kızların hepsini evinden aldırmaya kalktı bu kızlarda korkup kaçtı Sad

Niye utandırıyorsun lan beni. Sad
(07-21-2012 12:04 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(07-20-2012 11:59 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Eskiden bayanlar bulunuyordu forumda, hepsi saygıdeğer insanlardı. Tabii forumun yenileri pek bilmezler. Eski WTR forumundan bahsediyorum. Smile

Sonrasınıda anlatsana he anlatsana ? Ben anlatayım... Kızların hepsini evinden aldırmaya kalktı bu kızlarda korkup kaçtı Sad

Dost acı utandırır Sad yok lan bu böyle değildi galiba Sad Dost utandırır söyler Sad yok böylede değildi bu Sad Dost acıdır Sad yok yok böylede değildi. Bulamadım ama sen anladın demek istediğimi Sad
Dost acı acı
(07-21-2012 12:08 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Dost acı utandırır Sad yok lan bu böyle değildi galiba Sad Dost utandırır söyler Sad yok böylede değildi bu Sad Dost acıdır Sad yok yok böylede değildi. Bulamadım ama sen anladın demek istediğimi Sad

Sinan, seni benden başka evinden aldıran oldu mu? Sad
(07-21-2012 12:21 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(07-21-2012 12:08 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Sonrasınıda anlatsana he anlatsana ? Ben anlatayım... Kızların hepsini evinden aldırmaya kalktı bu kızlarda korkup kaçtı

Sinan, seni benden başka evinden aldıran oldu mu? Sad

Cıks Sad
Can'ın olduğu psikolojik durumda olmak istemezdim açıkcası.Yıllarca takıldığı foruma rahat bir şekilde giremiyor,yıllarını verdiği oyunda admin olmuş fakat yetkili bir abiden uyarı almış,yaptıklarıyla oyunculara yetinemiyor (Türk milleti abi karnı doysa gözü doymuyor anasını).Acıyın adama bırakın artık konu açmayı yav
Abi telefonunu nerden buldunuz'da aradınız adamı ahhahaha ben o yazıyı sakasına yazdılar zannedıyorum. Ne oldu Can kızıp forumu bıraktı mı ??
Ana can gm lıkten alındımı ://
(07-21-2012 02:06 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Ana can gm lıkten alındımı ://

Hayır alınmadı ama ciddi uyarı aldı üstlerinden . Forumlardan ayrılması söylendi.

Bakın

http://forum.warrocktr.com/Konu-Forumlar...ekiliyorum
(07-20-2012 10:43 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Bildiğim kadarıyla Can üst yetkiliden uyarı aldı biraz zor geri gelmesi. Değerini bilmeyenler yüzünden oluyor hep. Resmi foruma bakın. Kaç warrock oyuncusu bizim kadar erken güncellemelerden ve gelişmelerden haberdar oldu.

Çok haklısın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler