Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumlardan çekiliyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Beni zor durumda bırakan arkadaşların tutumu dolayısı ile forumlardan çekiliyorum. Sadece resmi forumla ilgileneceğim.

Mücahit yaptığını kınıyorum ve beni gerçekten çok zor bir duruma düşürdüğünü de bil.

Forum nickimi, trshigekazu olarak değişitirip, normal üye falan yaparsanız sevinirim.
Ya gitme be can abi biz haberleri senin vermeni istiyoruz o yapani soyle icabina bakarlar.
Onu yapan kim allah askina ciksin ortaya biri ugruna adminlen bagimizi iliskilerimizi bozmasin
Mücahit kim? napmış sana anlat bana özelden
yapma can! :/
Kıymetini bilmiyorlar ki. Hack kullanıp hacklenen foruma gelip saydırıyor sana. Yiyorsa resmi foruma yapsınlar bunu. Kararına saygı duyuyorum. Resmi forumdan önce buradan bilgi alıyorduk. Değerini bilmeyen bazıları yüzünden gitmene üzüldüm.
Türk milleti değilmi abi.
türk dedimmi 15 dakka düşünücen
Yazık cidden yazık. Can bizler icin neler yapıyor. Kendini bilmez kisiler hala memnun olamıyolar. Az bile dayandı adam.Kararına saygı duyuyorum.
vertualx nickli üyeden bahsediyoruz konu hack falan da değil.
iyi düşün can bizler seni seviyoruz
Can o mücahit dediğin kişinin ne yaptığını söylermisin ifşa et rica ediyoruz lütfen
vertualx cancandır kandır başlıklı mesajından dolayı kızdı heralde.
Hani anlamadığımız bişey var heralde.
Kötü bişey yazmamış. hep övücü sözler yazmış ama ince bişey var diye tahmin ediyorum
anlamadığımız
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler