Arkadaşlar sorun benim önceden verdiğim bilgileri Mücahit'in resmi forumda konu açarak yazması ve bu forumu göstermesi. Ciddi anlamda beni zor durumda bıraktı ve resmi uyarı aldım. Bu nedenden dolayı forumdan çekilmem söylendi. Lütfen görevimi alıp, trshigekazu yapın nickimi.
Resmi forumda agzımdan kacırdıgım bi laf yüzünden Can senden cok özür diliyorum...Actıgım konunun post kasmak yada ne diyorsanız onunla bir alakası yok bütün samimiyetimle acmıştım o konuyu ama tekrardan özür diliyorum konuyla alakası olmayanlarda ileri geri düşüncelerini yazmasın lütfen.Konuda acmadım aslında bir oglan ÖMden sadece birkac sey söyledim artniyetçi bir insan oldugundan haberi yoktu , aslında yazdıktan sonrada düsündüm böyle bir seyin olacagını.
Yaktın beni Mücahit ciddi anlamda kızgınım sana.
1 kere kaçırsan iyi bir de açtığım konuyu gösteriyorsun, üst kurul inceleme yapıyor ve daha önceden bilgilendirmelerimi de görüyor zincirleme kazaya sebebiyet verdin resmen.
Ayıp ayıp cidden Canın durumuna üzüldüm yani.
Can seni yıldırmalarına izin verme ......
Aslında kalmanı isterim Can abi ama ;gitmen senin için daha iyi olucak.
Ya kim bu Mücahit Kendini BİLMEZ UKÂLA !. Tamam bende yormuş olabilirim Can abiyi , bunun için özür diliyorum senden.Can abi çekilmen beni üzdü fakat senin için iyi olacak güven bize.Daha demin ki arkadaşımızın dediği gibi VERECEN BUNLARI MAHKEMEYE ONDAN SONRA GÖRECEKLER GÜNLERİNİ ...
Seni unutmucaz Can Abi.

Beraber yürüdük biz bu yollarda,
Beraber ıslandık yağan yağmurlarda ...
Yani birsey yapmadan once dusun ey insan can abi adminlikten alinirsa vicdan azabiyla nasil yasiyacaksin !!?
beyler akıllı konuşun adam öyle olacağını bilseydi yapmazdı saygı sınırını aşmayın anlayan anladı.
(07-20-2012 12:20 PM)l3osslife Yazılan: [ -> ]can yapma ya burdan daha kolay iletişime geçiyorduk seninlee
İşte bu yüzden bırakıyor