Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [JoS] Tanıtım Videomuz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Arkadaşlar Sony Vegas programında yeniliğimi göze almayı unutmayınız bu düzeyde ilk defa bir video yapışım. Umarım beğenirsiniz Smile
Bir defa ben olmazsam böyle bir clan olmaz değil mi Big Grin
anlamadım bu neyin tanıtımı?
Boğaçhan benide unutma Smile
(07-19-2012 07:50 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]anlamadım bu neyin tanıtımı?

bir nevi klan trailer ' ı

(07-19-2012 07:44 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Bir defa ben olmazsam böyle bir clan olmaz değil mi Big Grin

e yani Big Grin

(07-19-2012 07:53 PM)A.Metehan Yazılan: [ -> ]Boğaçhan benide unutma Smile

Hade leyn ordan Big Grin sen içimizdeki üyesin Big Grin
Hacı yapım güzel, fakat konu bakımından daha geniş bir trailer olabilirdi.
Güzel olmus Bogachan Smile
Ben şunu anlamıyorum. Neden videolarınızda ingilizce kelimeler kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Smile

Not : Türkçe'mizi koruyalım. Bir dil kullanıldıkça yaşar. Bu oran git gide kötüye gidiyor gibi.
(07-19-2012 08:16 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Ben şunu anlamıyorum. Neden videolarınızda ingilizce kelimeler kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Smile

Not : Türkçe'mizi koruyalım. Bir dil kullanıldıkça yaşar. Bu oran git gide kötüye gidiyor gibi.

bir şey sorucam bu ts de counter bölümü var mı varsa kick ban yetkisi gibi yetkiler veriliyor mu acep lazımda.
(07-19-2012 08:19 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]
(07-19-2012 08:16 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Ben şunu anlamıyorum. Neden videolarınızda ingilizce kelimeler kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Smile

bir şey sorucam bu ts de counter bölümü var mı varsa kick ban yetkisi gibi yetkiler veriliyor mu acep lazımda.

Clan bölümü açtıran oyunculara Clan Lideri yetkisi verilir ve bu sadece icon verir ama alamaz. Serverden adam kickler ama banlayamaz. Daha üst yetkileride kullanmıyoruz. Sadece tanıdığımız özel kişilere ayırdığımız Pro Gamer yetkisini veriyoruz. Buda adam çekme ve odalara şifresiz girişe yarıyor. Umarım soruna cevap verebilmişimdir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler