(07-19-2012 08:24 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:19 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:16 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Ben şunu anlamıyorum. Neden videolarınızda ingilizce kelimeler kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.
Not : Türkçe'mizi koruyalım. Bir dil kullanıldıkça yaşar. Bu oran git gide kötüye gidiyor gibi.
bir şey sorucam bu ts de counter bölümü var mı varsa kick ban yetkisi gibi yetkiler veriliyor mu acep lazımda.
Clan bölümü açtıran oyunculara Clan Lideri yetkisi verilir ve bu sadece icon verir ama alamaz. Serverden adam kickler ama banlayamaz. Daha üst yetkileride kullanmıyoruz. Sadece tanıdığımız özel kişilere ayırdığımız Pro Gamer yetkisini veriyoruz. Buda adam çekme ve odalara şifresiz girişe yarıyor. Umarım soruna cevap verebilmişimdir.
yani şöyle bir şey var arada sw mize baskınlar oluyo o yüzden kickliyoruz yani biz bi sw yi çökerttik oradan gelen bi baskından korunması amaçlı kick.veya ban
(07-19-2012 08:26 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:24 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:19 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:16 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Ben şunu anlamıyorum. Neden videolarınızda ingilizce kelimeler kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.
Not : Türkçe'mizi koruyalım. Bir dil kullanıldıkça yaşar. Bu oran git gide kötüye gidiyor gibi.
bir şey sorucam bu ts de counter bölümü var mı varsa kick ban yetkisi gibi yetkiler veriliyor mu acep lazımda.
Clan bölümü açtıran oyunculara Clan Lideri yetkisi verilir ve bu sadece icon verir ama alamaz. Serverden adam kickler ama banlayamaz. Daha üst yetkileride kullanmıyoruz. Sadece tanıdığımız özel kişilere ayırdığımız Pro Gamer yetkisini veriyoruz. Buda adam çekme ve odalara şifresiz girişe yarıyor. Umarım soruna cevap verebilmişimdir.
yani şöyle bir şey var arada sw mize baskınlar oluyo o yüzden kickliyoruz yani biz bi sw yi çökerttik oradan gelen bi baskından korunması amaçlı kick.veya ban
Bu sorun burda uzar.
Çökertmeyi bilen adam çökmemesinide önler ama

(07-19-2012 08:28 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:26 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:24 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:19 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ] (07-19-2012 08:16 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Ben şunu anlamıyorum. Neden videolarınızda ingilizce kelimeler kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.
Bu sorun burda uzar.
Çökertmeyi bilen adam çökmemesinide önler ama 
içeriği bilsen anlardın ping filan atıyorlar sürekli biz de kökten kurtulduk
adam tatilden gelince şimdi sw filan basıcak ts ye gelip sövecek o yüzden banlayalım direk demiştim ama neyse sağol.
Bogachan Abi Benide unutmazsin artik!

Ingilteredeyim pazar gece yarisi 3de donuom sabaha kadar wr oynarim bogok ihtimaal Benide alcaktin unutma