Dream Execution ile yapılan toplantı sonrası durum net bir şekilde tarafımca anlatıldı arkadaşlar. Defalarca konuyu anlatmama rağmen halen nasıl yani falan diyorlar, şimdi durum şu ellerinde gold premium alanların bir listesi var, haftasonuna kadar bu alışverişi yapan ve mağdur olan herkese ya % eklenecek ya da premium süreleri uzatılmış bir şekilde ekleme yapılacak. Elimden bu kadarı geliyor yani artık gerçekten ben bu konuyu sizlere iletirken utanıyorum.
Biz adam gibi premizi isteriz arkadaş ben anlamam
yüzde müzde istemiyoruz adam gibi premizi istiyoruz
Hafta sonuna kadar ettii 2 hafta sonra bi arıza yine çıkar 2 hafta daha alsana 1 ay sonra bi açıklama gelir premium süreniz bittiği için premium listemizde gözükmüyorsunuz ve size premium veremiyoruz.. 3 Hafta sonra ki açıklama..
işde Dreamın kazığı işde Dreamın ......
BEYLER! abi canın ne sucu var? neden bu kadar fazla yükleniyorsunuz adama?
Cana bişey diyen mi var yazıyı nasıl okuyorsun sen hafta sonuna kadar diyen kim can mı Dream..
Size ne olucağını söyliyim sunucu kopmasından %20 gitti dedik dedik en sonunda unutuldu şimdi buda söylenilicek isyan edilicek buda unutulacak tebrik ediyoruz dreamı...
Can benim şu konumada baksan Cash ile ilgili?
(07-18-2012 01:50 PM)EXELANTE Yazılan: [ -> ]Cana bişey diyen mi var yazıyı nasıl okuyorsun sen hafta sonuna kadar diyen kim can mı Dream..
Sabahtan beri forumda neler oldugunu görüyoruz gereksiz konuşma
(07-18-2012 01:46 PM)Eolo Yazılan: [ -> ]Biz adam gibi premizi isteriz arkadaş ben anlamam
yüzde müzde istemiyoruz adam gibi premizi istiyoruz
Sana pren verilmiycek denilmiyo preyle birlikte yüzde verilicek veya günü uzatılcak diyo