(07-18-2012 02:13 PM)c0mfid3nt Yazılan: [ -> ]biz premummuzu isteriz adam gibi gold premizi isteriz üstüne süreleri 0lanacak ve üstüne özür dilemek için item vermeiz lazm
Preni niye 0 lamak istiyorsunki panpa anlamadım o kadar para verdin.
Can çara direk pre yükleseler sorunu çözmek yerine?
can abıcım preyı alıymmı gelmıcek dıye korkuyorm o kdar para werdık
İnsanları anlamakta zorluk çekiyorum Can olmasa bu konuyla ilgilenen yok GM ler arasında Can konuyu toplantıda belirtiyor çözüm yolları getiriyor daha yorum 1 den başlayarak yok ben yüzde istemem pre isterim demeye başlıyorsunuz Allah aşkına şu omurilik soğanınıza çeki düzen verin ve biraz mantıklı olun Can konu toplantıda belirtmese ne pre uzatma ne yüzde arttırma gibi bişeye sahip olamayacaktınız.Can iyi niyetinden bisi yapmaya çalışıyor hala Can'ı suçluyorsunuz.Ben Can olsaydım bu konunun ilk sayfasındaki yorumları okuduktan sonra ne haliniz varsa görün derdim bana ne derdim ya hem kafa yoruyorum hemde böyle yorumlar alıyorum derdim. İşte sabır böyle durumlarda devreye giriyor Can'da da sabır var daim olsun iyi forumlar.
Not:Normalde forumu telefondan girer konuları yorumları okur yazı yazma gereksinimi duymam ama bazıları yorumlarını düzgün mantiksal bicimde yazmayınca çıldırıyorum ve yazıyorum.
ya arkadaşım türklerin oyunu bile böle yapomıyor neden söyleyin bana bnede gülem
Eolo can abini üstüne neden gidiyorsun eğer oyunu begenmiyorsan yada şikayetin varsı bırak oynama milletin basınıda boşuna ağrıtma
beyler can ' a kızmayın onun yapabileceği bir şey yok .