Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güzel Bir Tatilin Ardından...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba beyler... Nasılsınız, hayat nasıl gidiyor ? Smile

Güzel bir tatille bütün stresimi attım. Ardından Antalya güzergahında yola çıktık. Yolun maşallahı var. Sayesinde şuan kafam 1 milyon. Smile 10 Dk sonra mola varmış. Hiç bir şey yemek istemiyor canım. Ne yapsan ne etsem ? Bir şeyler önerin bana... Smile
Seyir esnasında ağır yemek yememen lazım zaten yoksa öögh öggggghhh böögggrrhghh anladın ?
Hoş geldin Smile Fazla sıvı almamaya da bak sonrası malum Big Grin
Benden sana kardeş tavsiyesi .. Kola mideni ağrıtmıyosa çokta seviyosan iç. Bol bol iç. Dik 2.5 litreyi kafana. Yemek olarak hmmm .. Tost yeme sakın . tutku , hanımeller , biskrem tarzı şeyler yeme. Hamburger ye Wink bak bunlar olur.

İyi yolculuklar.
aga ben izmirdeyim burda kuşadasına gitti hafta sonu eve gelıyoduk asfalt erimiş orda öyle bisey war mı
Gözleme Big Grin
Yok abi bir şey yapma yolculuk zamanında yörsanın tesislerinde durmuştuk okadar iğrenç hamburger yapan bir yer görmedim tost ye yeter Big Grin
anladığım kadarıyla internete bağlanabiliyorsun andorid işletim sistemli telefonun varsa sana önereceğim oyunları indir oyna hacım =
Speedx
GT Free+ HD
RAGİNG THUNDER
Pool master pro
angry birds space
(07-16-2012 10:27 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Benden sana kardeş tavsiyesi .. Kola mideni ağrıtmıyosa çokta seviyosan iç. Bol bol iç. Dik 2.5 litreyi kafana. Yemek olarak hmmm .. Tost yeme sakın . tutku , hanımeller , biskrem tarzı şeyler yeme. Hamburger ye Wink bak bunlar olur.

İyi yolculuklar.

2.5 litre kolayı 1 saatte bitirebilirim fakat aradan yarım saat geçmez tuvaletten çıkamazdan adamın başını iyice derde sokucan heralde sen bu kafayla
(07-16-2012 10:27 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Benden sana kardeş tavsiyesi .. Kola mideni ağrıtmıyosa çokta seviyosan iç. Bol bol iç. Dik 2.5 litreyi kafana.
İyi yolculuklar.

Sen neyin tribindesin Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler