Benden sana dost tavsiyesi kimseyi takma kafana göre takıl şimdi benide takmaz bu neyse.
Ha bide koltuğunu sonuna kadar indirince arkadaki eleman koltuğu kaldırmanı isterse hayır diye net bir cevap ver ben denedim süper oluyor böyle mal gibi kalıyor
Yoğun istek üzerine gelen edit: Arkandaki adam mümkünse çok iri olmasın zenci hiç olmasın.
(07-16-2012 10:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Seyir esnasında ağır yemek yememen lazım zaten yoksa öögh öggggghhh böögggrrhghh anladın ?
Anca senden çıkar bu yorum

"öögh öggggghhh böögggrrhghh"
Not: Telefondan halledemedim resmi direk koyma olayını mod arkadaslar bi el atarsanız.
Edit: Tamamdır.
Sigara içmiyorsan bile al birtane black galleondu galiba ismi çikolatalı iç 1-2 tane güzel oluyor

Tünele girdip ve çıktık. İnternetim kesilmişti. Tekrar bağlanamadım.
(07-16-2012 10:27 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Benden sana kardeş tavsiyesi .. Kola mideni ağrıtmıyosa çokta seviyosan iç. Bol bol iç. Dik 2.5 litreyi kafana.
Eğer bu yorumu otobüste okusaydım inan ki otobüs tabanında ki havalandırma deliğinden çıkar, düşünmeden atlardım.
(07-16-2012 10:31 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]anladığım kadarıyla internete bağlanabiliyorsun andorid işletim sistemli telefonun varsa sana önereceğim oyunları indir oyna hacım =
Speedx
GT Free+ HD
RAGİNG THUNDER
Pool master pro
angry birds space
Bir daha ki yolculuğa inşallah
(07-16-2012 11:01 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ha bide koltuğunu sonuna kadar indirince arkadaki eleman koltuğu kaldırmanı isterse hayır diye net bir cevap ver ben denedim süper oluyor böyle mal gibi kalıyor 
Yoğun istek üzerine gelen edit: Arkandaki adam mümkünse çok iri olmasın zenci hiç olmasın.
Koltuğu sonuna kadar indirmiştim zaten

ve arkamda ki eleman sanırım bir bayandı.
Ama bir daha ki yolculuğumda bunu denerim. Komik olmalı...
(07-17-2012 09:32 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Uyu. 
Uyumak elde değildi ki

Şu araba kaydırma yarışlarında bile yok öyle yol

Vallahi ben hiç uyuyamıyorum, öyle dediğime bakma. Üstelik bir de arada sallanıyor, uyku falan kaçıyor. Uzun yolda bile uyuyamam yani. Ayrıca otobüste en iyi yapılacak şey TV falan izlemek. Onun dışında telefonuna oyunlar indirip oynayabilirsin. Veya aslında yola çıkmadan önce 3GP filmler indirip, izleyecektin.