Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güzel Bir Tatilin Ardından...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Benden sana dost tavsiyesi kimseyi takma kafana göre takıl şimdi benide takmaz bu neyse.
Ha bide koltuğunu sonuna kadar indirince arkadaki eleman koltuğu kaldırmanı isterse hayır diye net bir cevap ver ben denedim süper oluyor böyle mal gibi kalıyor Big Grin

Yoğun istek üzerine gelen edit: Arkandaki adam mümkünse çok iri olmasın zenci hiç olmasın.
(07-16-2012 10:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Seyir esnasında ağır yemek yememen lazım zaten yoksa öögh öggggghhh böögggrrhghh anladın ?

Anca senden çıkar bu yorum Big Grin Big Grin "öögh öggggghhh böögggrrhghh"
(07-16-2012 11:01 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Benden sana dost tavsiyesi kimseyi takma kafana göre takıl şimdi benide takmaz bu neyse.
Ha bide koltuğunu sonuna kadar indirince arkadaki eleman koltuğu kaldırmanı isterse hayır diye net bir cevap ver ben denedim süper oluyor böyle mal gibi kalıyor Big Grin

[Resim: kac.gif]
[Resim: kucuk-sikildi.jpg]

Not: Telefondan halledemedim resmi direk koyma olayını mod arkadaslar bi el atarsanız.

Edit: Tamamdır.
Kalbini dinle DOST
Sigara içmiyorsan bile al birtane black galleondu galiba ismi çikolatalı iç 1-2 tane güzel oluyor Smile
(07-16-2012 11:06 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(07-16-2012 10:13 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Seyir esnasında ağır yemek yememen lazım zaten yoksa öögh öggggghhh böögggrrhghh anladın ?

Anca senden çıkar bu yorum Big Grin Big Grin "öögh öggggghhh böögggrrhghh"

Okuyunca mide bulantısı, bağ dönmesi falan olmasın diye özenle seçtim. Gayette düzgün taam mı. Ne yani kusarsın yada çıkartırsın veya alttan çıkarttığın katı cisimcik üstten sıvı şeklinde çıkar deseydim daha mı hoştu? Big Grin
Uyu. Smile
Tünele girdip ve çıktık. İnternetim kesilmişti. Tekrar bağlanamadım. Smile

(07-16-2012 10:27 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Benden sana kardeş tavsiyesi .. Kola mideni ağrıtmıyosa çokta seviyosan iç. Bol bol iç. Dik 2.5 litreyi kafana.

Eğer bu yorumu otobüste okusaydım inan ki otobüs tabanında ki havalandırma deliğinden çıkar, düşünmeden atlardım. Smile

(07-16-2012 10:31 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]anladığım kadarıyla internete bağlanabiliyorsun andorid işletim sistemli telefonun varsa sana önereceğim oyunları indir oyna hacım =
Speedx
GT Free+ HD
RAGİNG THUNDER
Pool master pro
angry birds space

Bir daha ki yolculuğa inşallah Smile

(07-16-2012 11:01 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ha bide koltuğunu sonuna kadar indirince arkadaki eleman koltuğu kaldırmanı isterse hayır diye net bir cevap ver ben denedim süper oluyor böyle mal gibi kalıyor Big Grin

Yoğun istek üzerine gelen edit: Arkandaki adam mümkünse çok iri olmasın zenci hiç olmasın.

Koltuğu sonuna kadar indirmiştim zaten Smile ve arkamda ki eleman sanırım bir bayandı. Big Grin

Ama bir daha ki yolculuğumda bunu denerim. Komik olmalı... Smile

(07-17-2012 09:32 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Uyu. Smile

Uyumak elde değildi ki Smile Şu araba kaydırma yarışlarında bile yok öyle yol Smile
Vallahi ben hiç uyuyamıyorum, öyle dediğime bakma. Üstelik bir de arada sallanıyor, uyku falan kaçıyor. Uzun yolda bile uyuyamam yani. Ayrıca otobüste en iyi yapılacak şey TV falan izlemek. Onun dışında telefonuna oyunlar indirip oynayabilirsin. Veya aslında yola çıkmadan önce 3GP filmler indirip, izleyecektin. Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler