arkadaslar kımsede oyundan dolayı hata yoktur boyle yanlış fikirlere kapılmayın oyun bakımdadır nasıl bir oyun haline geldi bilinmez ama bu gidiş güzel bir yol değil insallah umdugum gibi çıkmaz..
Benim düşüncelerim bir bir ortaya çıkıyor

Eee gece giren neydi, Dabbe mi?
Tövbe Allah'ım! Bu oyun şaşırdı...
birtek server değil ops ve gamefirst/warrock ta kapalı
arkdaslar bu k2 nin diğer oyunları içinde geçerli bir bakım bakımın nedenide k2 nin alta yapısında sorun meydana gelmesindenmiş başka bir oyununun facebook sitesinden gelen açıklama bu yönde...
Beyler gece bakıma girmişti server, şuan saat öğlen 1 olmak üzere açılmıyor oyun. Sizde de öylemi. Yoksa bende bir problem mi var ? anlayamadım.
(03-04-2010 01:47 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]arkdaslar bu k2 nin diğer oyunları içinde geçerli bir bakım bakımın nedenide k2 nin alta yapısında sorun meydana gelmesindenmiş başka bir oyununun facebook sitesinden gelen açıklama bu yönde...
Bilgi için sağol.

(03-04-2010 01:52 PM)capraz77 Yazılan: [ -> ]Beyler gece bakıma girmişti server, şuan saat öğlen 1 olmak üzere açılmıyor oyun. Sizde de öylemi. Yoksa bende bir problem mi var ? anlayamadım.
arkadasım anlamıyormusun server bakımda!!! kaç kere söylenecek bu
xhamster Yazılan:arkadasım anlamıyormusun server bakımda!!! kaç kere söylenecek bu
aksi tavır takınmayın, huzursuzluk çıktığında sorumlusu siz olursunuz..