Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: server bakımda!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-04-2010 01:58 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]
xhamster Yazılan:arkadasım anlamıyormusun server bakımda!!! kaç kere söylenecek bu

aksi tavır takınmayın, huzursuzluk çıktığında sorumlusu siz olursunuz..

yazdıgım kelimelerde aksi bir tavır bana göre asırı yok önemli olan kural dışı konusmadıgımdır herkim olursa olsun beni yargılayamaz benim hakkımda konusamaz senin yerinde olsam tartışacağıma forum la ilgilenirim biraz
Bu oyuna yatırım yaptık ama sonu pek parlak değiL.

Saygılarımla...
warrock,un kaderide knight online gibi olacak profesyonel oyuncular bırakıyor yada premium almıyor mesela ben kendi çapımda protesto ediyorum 1 ay olacak hala premium almadım almayacağımda alırsam 3 günlük alırım oda psg almak için Smile
(03-04-2010 02:17 PM)xhamster Yazılan: [ -> ]
xhamster Yazılan:arkadasım anlamıyormusun server bakımda!!! kaç kere söylenecek bu

yazdıgım kelimelerde aksi bir tavır bana göre asırı yok önemli olan kural dışı konusmadıgımdır herkim olursa olsun beni yargılayamaz benim hakkımda konusamaz senin yerinde olsam tartışacağıma forum la ilgilenirim biraz

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak vede karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır

ben görevimi yapıp sizi uyarıyorum, kaldı ki beni sorgulamak da size düşmez..
(03-04-2010 01:56 PM)xhamster Yazılan: [ -> ]
(03-04-2010 01:52 PM)capraz77 Yazılan: [ -> ]Beyler gece bakıma girmişti server, şuan saat öğlen 1 olmak üzere açılmıyor oyun. Sizde de öylemi. Yoksa bende bir problem mi var ? anlayamadım.
arkadasım anlamıyormusun server bakımda!!! kaç kere söylenecek bu

Diyelim ki anlamadım, Agresif davranmana gerek yok adam gibi cevap vereceksen ver. Server'ın bakımda olduğunu anladık. Sadece şuan durumunu sorduk. Madem konu açtın insanları bilgilendireceksin biraz daha sabırlı ol ve cevaplarına dikkat et. Burda kimse senin babanın oğlu değil.
(03-04-2010 02:26 PM)vidanjor Yazılan: [ -> ]
(03-04-2010 02:17 PM)xhamster Yazılan: [ -> ]

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak vede karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır

ben görevimi yapıp sizi uyarıyorum, kaldı ki beni sorgulamak da size düşmez..

kilitle konuyu o zaman tartışmayı uzatma istersen!
Yetkili Birisinden Bi cevap gelmedimi ne zaman acılıcak diye ?
oyun açıldı arkdaşlar
xhamster Yazılan:kilitle konuyu o zaman tartışmayı uzatma istersen!

Bakın; anlatamadım herhalde. Ben sizinle tartışmıyorum ki tartışmam da zaten, ayrıca fevri tutumunuzu hoş karşılamıyor ve tasdik etmiyorum. Ancak tavrınız karşısında göstereceğim tutum değişmeyecektir. Ek olarak, gerekmedikçe ünlem kullanmayınız..

Alıntı:Türk Dil Kurumu yazım kurallarına göre;

"Sevinç, kıvanç, acı, korku, şaşma ve bağırma gibi duyguları anlatan cümlelerin sonuna konur."

oyun açılmıştır, kilit..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler