Deneme Moderatör olan arkadaşlarımız deneme sürelerinde Moderatör olmayı hak edenler =
Boğaçhan F.
Coolt4nk
M.K
Mete Han
Turkbrave
Krowner'a teşekkür ederiz.
Görevi Alınanlar =
Can Doğan
Can'a da bu güne kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
(Görevi alınan arkadaşlar görevlerinin neden alındığını ÖM yoluyla ulaşırlarsa açıklarız.)
Seçilen arkadaşlara hayırlı olsun.
Semih ve Can emeklerinizden dolayı teşekkürler.
#Konu ciddi beyler,saptırmayın.
"Deneme Moderatör" alırken deneme sıfatı ile değilde direk "Moderatör" sıfatı ile alınsaymış daha iyi olucakmış sanki?
Aralarından kimseyi tanımıyor olmakla birlikte Boğaçhan ve Coolt4nk dışında diğer arkadaşların moderatör görevini alabileceğini düşünmemiştim..
Bunu ufak bir eleştiri olarak alın lütfen..
Yine de bütün arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar..
Teşekkür ederiz resmiyet akar

Hayırlı olsun arkadaşlar hiç üzülmedim görevimin alındığına hala bu forumdayım aslında yakın zaman içinde görevimi bırakacaktım rahat davranamıyordum kendimi kasıyordum yanlış bir hareket yapmamak için,WarrockTR Ailesine teşekkür ediyorum.Hasan ve Metin'e de teşekkür ediyorum 2 side sevdiğim önemli kişiler görevlerini çok iyi şekilde yapıyorlar.
Dediğim gibi rahat davranamıyordum böylesi daha iyi belki seneye tekrar başvururum.
Hakkım'ın yendiğinide sanmıyorum,ben en az 9 aydır bu foruma emek verdim daha iyi olması için çaba sarfettim hatam olmadımı oldu günde 10 saatimi foruma ayırdığım zaman içerisinde arkadaşlarım oldu bazılarının gerçek yüzünü gördüm.
Görevimin neden alındığını bilmiyorum tekrar söylüyorum üzülmedim
WarrockTR Ailesine yetkililerine Selamlar...
İyi Forumlar

Yeni moderatör arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar.Semih ve Can size de emeklerinizden dolayı teşekkürler.
herkese hayırlı olsun , alına ve göreve getirilen tüm arkadaşlarımızın görevlerinde ve hayatlarında başarılı olması dileğiyle