Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Deneme Modlar Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-09-2012 08:36 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun arkadaşlar hiç üzülmedim görevimin alındığına hala bu forumdayım aslında yakın zaman içinde görevimi bırakacaktım rahat davranamıyordum kendimi kasıyordum yanlış bir hareket yapmamak için,WarrockTR Ailesine teşekkür ediyorum.Hasan ve Metin'e de teşekkür ediyorum 2 side sevdiğim önemli kişiler görevlerini çok iyi şekilde yapıyorlar.

Dediğim gibi rahat davranamıyordum böylesi daha iyi belki seneye tekrar başvururum.

Hakkım'ın yendiğinide sanmıyorum,ben en az 9 aydır bu foruma emek verdim daha iyi olması için çaba sarfettim hatam olmadımı oldu günde 10 saatimi foruma ayırdığım zaman içerisinde arkadaşlarım oldu bazılarının gerçek yüzünü gördüm.

Görevimin neden alındığını bilmiyorum tekrar söylüyorum üzülmedim

WarrockTR Ailesine yetkililerine Selamlar...

İyi Forumlar Smile

Ufak bir şeyi atlamışız, hallettim Smile
(07-09-2012 01:21 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(07-09-2012 08:36 AM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun arkadaşlar hiç üzülmedim görevimin alındığına hala bu forumdayım aslında yakın zaman içinde görevimi bırakacaktım rahat davranamıyordum kendimi kasıyordum yanlış bir hareket yapmamak için,WarrockTR Ailesine teşekkür ediyorum.Hasan ve Metin'e de teşekkür ediyorum 2 side sevdiğim önemli kişiler görevlerini çok iyi şekilde yapıyorlar.

Dediğim gibi rahat davranamıyordum böylesi daha iyi belki seneye tekrar başvururum.

Hakkım'ın yendiğinide sanmıyorum,ben en az 9 aydır bu foruma emek verdim daha iyi olması için çaba sarfettim hatam olmadımı oldu günde 10 saatimi foruma ayırdığım zaman içerisinde arkadaşlarım oldu bazılarının gerçek yüzünü gördüm.

Görevimin neden alındığını bilmiyorum tekrar söylüyorum üzülmedim

WarrockTR Ailesine yetkililerine Selamlar...

İyi Forumlar Smile

Ufak bir şeyi atlamışız, hallettim Smile

adımı siyah görünce bi garip hissettim alışmışım maviye siyah görünce bi hoş oldum Smile
Sana sarıda yakışıyor dostum Smile
Hayırlı Olsun M.K , Coolt4nk Mete han bu görevi laik'yle yapabiliceklerini biliyorum. Big Grin En çokta M.K için sevindim Big Grin Gerçekten daha iyilerine laik
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler