Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun geldiği son nokta
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle okuyacak olan bana katılacak veya katılmayacak olan herkese teşekkür ederim ..

Bugün khalide oynuyorduk, middle serverından wh ve sekmeme olarak bellediğim (ki eminim) ldelyturkl isimli şahıs geldi. Sabahın erken saatleri olmasından ötürü tartışma çıkmasın, gerilmeyeyim diye ses çıkarmadım oyun bitti odadan attım. Yeni bir oyun başlattık ve hemen odaya damladı. Dediği şeyin ss'ni sizlere aynen iletiyorum ;

[Resim: xft7uq.jpg]

İp ban Ss.gif oyunun yaş ortalaması kaça düştü bilmiyorum ama iyice can sıkmaya başladı bu durum. Çoluk çocukla oyun oynuyor birde küfür yiyoruz. Ben 30 yaşında falan değilim 20 yaşındayım velakin kimsenin etlisiyle sütlüsüyle işim olmuyor oyunumu oynuyorum çıkıyorum..

Birde kendini bilmez bir arkadaş odadaki hacki atmıyor, bakın adını siz ne koyarsınız bilmiyorum ama ben eziklik olarak koyuyorum.

[Resim: 14xm1p1.jpg]

Oyun yaş seviyesi yerlerde. Nexon ne yaparsa yapsın bu sorun düzelmeyecek. Lagdan, hackten yakınıyorduk ama bu çok daha ciddi bir sorun. -Sizdede var niye atayım ki ? Bu nasıl bir mezhep anlayışıdır bilmiyorum.

Dipnot : kişisel bir duyuru veya sitem değildir. Bu kişiler hakkında herkesin bilgisi olsun diye yazıyorum. Ve -Bu kişilerden ziyade sizede denk gelmiştir ve artık yumurta dayanmıştır bir taraflara. Bundan sonra asla f2 yapmıyorum ve konuşmuyorum yoksa bir oyun için katil olacağım.

İyi günler..
Kardeşim bosuna koyuyorsun bu resimleri nexonun hiç bişey yapacağı yok ama gene koymusun inş hallederler
Senin yaptıgın dosyalarda oynamakta bann sebebi...Oyunun su hale geldigi noktada artık normal oldu.
(07-06-2012 03:04 PM)barbarturk59 Yazılan: [ -> ]Kardeşim bosuna koyuyorsun bu resimleri nexonun hiç bişey yapacağı yok ama gene koymusun inş hallederler

Güzel kardeşim ben yıllardır oynuyorum bu oyunu. Lag hack falan alışığız onlar sorun değil. En fazla giden 700 exp olur çıkarım son elde olsa odadan. Ama bunlar heryerde. Ben banlansınlar falan demiyorum ifşada değil bu . Sadece bu kişiler hakkında bilginiz olsun odanıza almayın, moraliniz bozulmasın keyfiniz kaçmasın paşa paşa oyununuza bakın Wink

Vertual hangi dosya canım kardeşim ? Smile Temayı diyorsan, bi araştır bence.[/quote]
(07-06-2012 03:04 PM)barbarturk59 Yazılan: [ -> ]Kardeşim bosuna koyuyorsun bu resimleri nexonun hiç bişey yapacağı yok ama gene koymusun inş hallederler

Neyin kafasındasın sen? Adam hack yapmıyor küfür etmiyor neyi halediyolar güldürmeyin beni ya Big Grin
biz zaten odamıza hackli kişileri almıyoruz ATATÜRK odasına hack giremez middle eastta ama nexon artık cığrından cıkardı işi yenilik yapmıs oalblir ama bişeyi azalttığı yok Ich liebe dich GAMEFİRST Tongue
(07-06-2012 03:07 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]

Neyin kafasındasın sen? Adam hack yapmıyor küfür etmiyor neyi halediyolar güldürmeyin beni ya Big Grin

sende bir hacker helper oldugunu belli etmıs oldun kendını ifşa ettin vertual. hackerlardan daha rezil oyuncu kıtlesı hackerlardan medet uman onlarla winner olmayı kazanç sayanlardır.
(07-06-2012 03:14 PM)barbarturk59 Yazılan: [ -> ]biz zaten odamıza hackli kişileri almıyoruz ATATÜRK odasına hack giremez middle eastta ama nexon artık cığrından cıkardı işi yenilik yapmıs oalblir ama bişeyi azalttığı yok Ich liebe dich GAMEFİRST Tongue

sende bi abarttın be barbar gamerfırst te sutten cıkmıs ak kasık degıldı Big Grin
Şu orhanpasanın yaşı 15-16 felan
(07-06-2012 03:15 PM)savurcan Yazılan: [ -> ]
(07-06-2012 03:07 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]

sende bir hacker helper oldugunu belli etmıs oldun kendını ifşa ettin vertual. hackerlardan daha rezil oyuncu kıtlesı hackerlardan medet uman onlarla winner olmayı kazanç sayanlardır.
(07-06-2012 03:14 PM)barbarturk59 Yazılan: [ -> ]biz zaten odamıza hackli kişileri almıyoruz ATATÜRK odasına hack giremez middle eastta ama nexon artık cığrından cıkardı işi yenilik yapmıs oalblir ama bişeyi azalttığı yok Ich liebe dich GAMEFİRST Tongue

sende bi abarttın be barbar gamerfırst te sutten cıkmıs ak kasık degıldı Big Grin

ben oyunda o kdar eski değilm ama gamefirst daha iyiydi bana göre Smile ayrıca hack kullanmadım kulanmamda
Oyunda artık f2 yi geçtim f1 den bile yazmayacaksın arka arkaya 2-3 adam alıyoruz diye ana bacı sövüyorlar.Hacki atmama durumu benimde başıma geldi.Sen hacksin neden atalım ki deyip atmadılar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler