Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun geldiği son nokta
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Cuma vakti beni sinir etmeyin ben sizin gibileri cok iyi tanırm burda hack dersiniz ama oyunda millete küfür etmeyide cok iyi bilirsiniz siz , o nasıl bir laftır arkadas *sende bir hacker helper oldugunu belli etmıs oldun kendını ifşa ettin vertual* bu laflada bana zaten kac yasında oldugunu gösterdin..Benim zaten kim ne oldugumu cok iyi biliyor sen kendi işine bak...Barış'ın yazdıgı gibi ; adam bana küfür ediyor muhattap zaten olmam böyle insanlarla ama iyice sinir edince F1 yazıyorum o zaman ana bacı küfür ediyolar
Aynen adam Dogru diyor
Hep aynı sorunlar konular oynanmıyan durumdaysa oynamayın başka çaresi yok boşa emek verip hala rezil olmaktan bıkmadınızmı 5 kere ban yedim levelim düştü geri geldi hesaplarım açıldı sonra tekrar kapatıldı dalga geçer gibi iş yapıyorlar sogudum oyundan ben o kadar zombi yaptım para verdim ex artırıcı fılan aldım deymezmiş helal etmiyorum hakkımı.
(07-06-2012 03:16 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Şu orhanpasanın yaşı 15-16 felan

ee sen kaçsın aşq prensi Big Grin
(07-06-2012 04:14 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Hep aynı sorunlar konular oynanmıyan durumdaysa oynamayın başka çaresi yok boşa emek verip hala rezil olmaktan bıkmadınızmı 5 kere ban yedim levelim düştü geri geldi hesaplarım açıldı sonra tekrar kapatıldı dalga geçer gibi iş yapıyorlar sogudum oyundan ben o kadar zombi yaptım para verdim ex artırıcı fılan aldım deymezmiş helal etmiyorum hakkımı.

aynen oyun yok, sinir yok kafa rahat. Daha kuracağımı da zannetmiyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler