Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kopmalar emek hırsızlığı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-05-2012 02:01 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Ya sizin kafanızmı güzel? Sunucu kopsun ama dinar gitmesin ne demek? Sen sunucu kopmasının herhangi bir adminin fantezisi üzerinemi ortaya çıktığını sanıyorsun? Adminin biri ulan çok oynadılar şunlara bir pislik yapayım demesinin üzerinemi tüm serverin dc yediğini sanıyorsun? Sunucu kopması konusunda Nexon'a değil kiraladıkları sunucu firmasına sövün mümkünse hatta sövmeyin oyunu lwl için değil zevk için oynayın bakın ozaman exp gidince umurunuzda oluyormu.

bak smdi konuyu saptırıyosun sen bu onceden olmayan bi seydi smdi etkinlik geldi bole oldu soru ısaretlerı var ve aydınlatılmadı . kafanız mı guzel trıplerını de bırak sıkıntıdan konusuyoruz !
(07-05-2012 02:11 AM)savurcan Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 02:01 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Ya sizin kafanızmı güzel? Sunucu kopsun ama dinar gitmesin ne demek? Sen sunucu kopmasının herhangi bir adminin fantezisi üzerinemi ortaya çıktığını sanıyorsun? Adminin biri ulan çok oynadılar şunlara bir pislik yapayım demesinin üzerinemi tüm serverin dc yediğini sanıyorsun? Sunucu kopması konusunda Nexon'a değil kiraladıkları sunucu firmasına sövün mümkünse hatta sövmeyin oyunu lwl için değil zevk için oynayın bakın ozaman exp gidince umurunuzda oluyormu.

bak smdi konuyu saptırıyosun sen bu onceden olmayan bi seydi smdi etkinlik geldi bole oldu soru ısaretlerı var ve aydınlatılmadı . kafanız mı guzel trıplerını de bırak sıkıntıdan konusuyoruz !

Sana bir önerim var konuştukların bana asosyal olduğunu andırıyor azıcık sosyalleş bir oyundan 250 dinar kazanacağım diye bir taraflarınızı yırtmayın bu lafımın altında da bir art niyet aramayın lütfen.
Bu kadar saçma birşey görmedim.. GM'lerin işi kalmamış oyundan atıyorlar arada..
Görünen o ki bağlantıda sorun var, bu yeni etkinlikle gelen bir aksilik olabilir,düzelir.. Ancak bu kadar acımasız yorumlarla kimsenin emeğini yok saymayın. İşimize gelince oh ne güzel ne hoş birşey oldumu GM'ler suçlu ?
İki yüzlülük değil de ne bu ?
(07-05-2012 02:14 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 02:11 AM)savurcan Yazılan: [ -> ]

Sana bir önerim var konuştukların bana asosyal olduğunu andırıyor azıcık sosyalleş bir oyundan 250 dinar kazanacağım diye bir taraflarınızı yırtmayın bu lafımın altında da bir art niyet aramayın lütfen.

Neyin Havasındasınz Adam Sadece Konu acıyor emek hırsızlıgı bu diye ve gerekli bir acıklama bekliyor bazılarmızda buna destek oluyoruz
Biri Yazar Kafanızmı Güzel Asosyal Sosyalleş İki yüzlülük yardımnz Dokunmıcaksa susmayı
Tercih Ederdim.
sende kendi haklılıgını ıspatlama triplerindesin arkadasım sukur sosyallik derecem bana yeter de sen hala dinar lafını yapıosun bız burda oyun oynuoruz sevıye atladıgını gormek oyuncuyu sevındırır o zmn lvllar kalksın sadece oyna var mı bole bı suursuzluk. kill sayısına ulasmak etkınlık hedefıdır duz mantık kurabil bari ama oynuosun bi anda geri gidiosun eee ne anladık ! da sen anlamıs gıbı gorunen anlayamayan kitledensin Wink
Neyse tartışmayacağım sizlerle fakat sunu bilin bir oyuna emek harcanmaz sadece vakit öldürülür yada hoş vakit geçirilir eğer deli gibi lwl kasmaya çalışıp sonra her ne sebeple olursa olsun exp kaybedince içinizde en ufak bir üzüntü beliriyorsa siz bağımlısınız demektir oyunu zevk için değil lwl için oynuyorsunuz demektir bunun bir ilerisi power lwl olayıdır. Onlarda sizin gibi lwl bağımlısıdır o yüzden hızlı lwl alıp egolarını tatmin edip diğer oyunculardan lwl'ları için saygı beklerler gerçi kimsede sallamaz ama neyse son olarak şunu söyleyim şuana kadar hiç bir oyunu lwl için oynayıp bağımlılık derecesine gelmedim gelecek gibi olduğumda oyunu direk sildim sizin içinde tavsiyem budur.

Bu yazı herhangi bir kişiye özel yazılmamış öylesine yazılmıştır.
Arkadaşım her oyun sonu bi relog at, problem kalmaz. Bu kadar basit. Ben 1% dahi kaybetmedim 78 lvl Chara 2.5% kastım bugün evet, ama o da benim internetimin gitmesindendir. Gram exp kill kaybetmedim...
Bu lvl kasma ugru nedir anlamıyorum ya 21lvlden sonra is bitiyor. Zevk icin oynayin su oyunu
(07-05-2012 02:18 AM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Bu kadar saçma birşey görmedim.. GM'lerin işi kalmamış oyundan atıyorlar arada..
Görünen o ki bağlantıda sorun var, bu yeni etkinlikle gelen bir aksilik olabilir,düzelir.. Ancak bu kadar acımasız yorumlarla kimsenin emeğini yok saymayın. İşimize gelince oh ne güzel ne hoş birşey oldumu GM'ler suçlu ?
İki yüzlülük değil de ne bu ?

siz cidden soylenen lafı algılayamıyosunuz biz gm ler bole bole mı dedık sadece acıklama yapılmamasından oturu kötü yorumlara kulak asıyoruz manasında yorum yaptık halende bı acıklama gelmedı daha once olmuodu da neden smdı oluyor. tabii ki emeklerıne saglık zevkimiz onlar sayesınde var ama bole koyun gibi zaten oyna hıc sorgulama ole bısı yok Wink
Zevkden bahsediyorsun madem explerin neden bu kadar umrunda
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler