Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kopmalar emek hırsızlığı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
gayet güzel oldugundan bısı demek ıstemıyorum aslında ama bu kopmalar saatlerimizi calıyor baska bır sey degil gündüz 80 kill üstüne %5 gitmıstı smdı %10 artı 100 kill dhaa gitti bi çözümü yok mu bunun nxboomer ? yani bizim ödüllerin almamamız ıcın dıe yorumlar duyuyorum ıcımden gecırmek ıstemıyorum art niyet bi acıklama gelırse sevinirim. bizi bi anda ne geri götürüo xp ilerlemesi %48 yazdıysa orda nasıl oluoda geri atıo bizi %37 oluo bunu merak ediyorum ?
konu başlığı komple büyük yazılmıyor ve kopmalara yakında çözüm bulurlar merak etme
O kadar uğraşıp kastık % kaçımız gitti bugün bu nasıl bir saçmalıktır?
cozum bulunurla ısler yurumuo
bi acıklama beklıyorum ben burda sırtım cıktı cok da guzel yapmıslar ama zevk alırken son anda tum cabaların bosa gıtmesı dusunduruyo ınsanı acıklama yapılmayıncada kötüye yoruyorum. önceden bole bisi yasamıyodum. disconnected tarzında smdı neden gunde 2 kere tam da can alıcı noktalarda tüm server bırden düşüyo... bı de düşmeyi anlarım olabılır derım ama neden geriye sarıyor bizi cvp bekliyorum ?
Bu nedir be Ya Level düşüyor ya Dinar Yada Event Kill'i Evet Açıklama Bekliyoruz.
Azıcık teşekkür etmesini bilin adamlar o kadar uğraşıyorlar sizler iyi bir oyun oynayın diye onlarda düzgün yapmasını biliyor ama muhakkak bir sorun çıkmıştır sonradan onlar sizin gibi düzeltmesini biliyor.
(07-05-2012 01:27 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Azıcık teşekkür etmesini bilin adamlar o kadar uğraşıyorlar sizler iyi bir oyun oynayın diye onlarda düzgün yapmasını biliyor ama muhakkak bir sorun çıkmıştır sonradan onlar sizin gibi düzeltmesini biliyor.

Sunucu kopsun ama kill dinar level düşmesin
aynen kopmaya lafımız yok ama kopmadan kaynaklı kill ve yuzde kayıplarımız nolcak ? para verıyoruz yani bedavacı oyuncu degılız
Ya sizin kafanızmı güzel? Sunucu kopsun ama dinar gitmesin ne demek? Sen sunucu kopmasının herhangi bir adminin fantezisi üzerinemi ortaya çıktığını sanıyorsun? Adminin biri ulan çok oynadılar şunlara bir pislik yapayım demesinin üzerinemi tüm serverin dc yediğini sanıyorsun? Sunucu kopması konusunda Nexon'a değil kiraladıkları sunucu firmasına sövün mümkünse hatta sövmeyin oyunu lwl için değil zevk için oynayın bakın ozaman exp gidince umurunuzda oluyormu.
(07-05-2012 02:01 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Ya sizin kafanızmı güzel? Sunucu kopsun ama dinar gitmesin ne demek? Sen sunucu kopmasının herhangi bir adminin fantezisi üzerinemi ortaya çıktığını sanıyorsun? Adminin biri ulan çok oynadılar şunlara bir pislik yapayım demesinin üzerinemi tüm serverin dc yediğini sanıyorsun? Sunucu kopması konusunda Nexon'a değil kiraladıkları sunucu firmasına sövün mümkünse hatta sövmeyin oyunu lwl için değil zevk için oynayın bakın ozaman exp gidince umurunuzda oluyormu.

:F Emek bosuna gidiyor neden anlamıyorsun Hala ???
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler