Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çin'sel Taciz ! [+18]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Videoyu izlemeden önce birkez daha düşünün. Videoyu sonuna kadar izlemiş insanlarda kişilik bozuklukları ve hayal görme gibi sıkıntılar yaşanmaktadır. Duyacağınız sesler kalıcı işitme kaybına yol açabilir.

--------------------

Bunu sonuna kadar dinlediğinizde ise intihar etme dürtünüz gelişme gösterip sizi camdan atmazı için beyninizin sol lobunu tetikler Occipital lobunuzda geçici hal değişimleri görülür ve beyninizin önemli bir bölümü olan Parieta'da kalıcı bozukluklar görüle bilmektedir. Lateral Ganikulat Çekirdekde Talamus'unuzu etki altına alan intihar dürtüsü gelişebilmektedir. Şarkıları dinledikten sonra sol lobun iç ve alt bölgesinde yer alan Tegmentum'unuza dikkat etmenizi öneririz çünkü burada oluşacak hasar doğrudan Corpus Callosum'unuzu etkiler.

Yazının tamamını büyük yazmak yasaktır konu ile alakasız yorumlar yapmayın. [Can Doğan]
kaslarım sızlıyor.
(07-03-2012 06:46 PM)bigsizeboy Yazılan: [ -> ]FORUMDA OLACAK İŞMİ BU Big Grin YA BİRİSİ ARTIK BANA BU FORUMDA NASIL KONU AÇILACAĞINI SÖYLEYEBİLİRMİ YİTER DAA YİTER Big Grin
ÇİNLİLERİN YAPACAK BAŞŞKA İŞİ YOK MAL MAL İŞLERLE UĞRAŞIYORLAR

Niye bağrıyorsun ? Sağırmı var ? Bunu beyninin Longitudinal Fissure'sinde hasar oluştuğundan olduğunu sanıyorum. Yoksa sen bağıracak bir tip değilsin dimi ?
Çinin Ajdarı bu adam...

TaTy

Pembelinin gideri var.Deep Deep
Harcadığım kota için bir dakikalık saygı duruşu Smile
ee ne oldu şimdi kendimde bi rahatsızlık hissetmiyorum
Hoşuma gitti... Şaka.. Sanırım...
(07-03-2012 07:32 PM)x0neking Yazılan: [ -> ]Harcadığım kota için bir dakikalık saygı duruşu Smile

sna ktlyorum arkdşm
(07-03-2012 07:13 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Çinin Ajdarı bu adam...

kesinTongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler