Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güzel Günler Göreceğiz :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Motorları maviliklere süreceğiz Big Grin
Sende nokta herfine basınca Big Grin çıkıyor heralde her cümlenin sonunda var Big Grin
Bi de şu küfür eden veletler olmasa.Knife oynamayı daha çok seviyorum.Üst üste 2-3 adam alınca küfür ediyorlar.
Kafanızda senaryo kurmayı bırakın. Ne zaman böyle konu açılsa hemen kesin bu söylentiler yapılır dileyerek hevesleniyprsunz ve yeni bir güncellemede hic biri olmayınca etmediğiniz laf kalmıyor.
Gelecegi görme yeteneğinizi burada kullanmayın.
(07-03-2012 04:23 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kafanızda senaryo kurmayı bırakın. Ne zaman böyle konu açılsa hemen kesin bu söylentiler yapılır dileyerek hevesleniyprsunz ve yeni bir güncellemede hic biri olmayınca etmediğiniz laf kalmıyor.
Gelecegi görme yeteneğinizi burada kullanmayın.

Şu zamana kadar şu olmadı diye hiç bir yorumda bulmadım sadece kendi düşüncemi ve heyecanımı dile getirdim
Yorumum kişisel değil, herkese yönelik.
(07-03-2012 02:39 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Ben Pek Değişiklil Beklemiyom

Diyenler için...

Küçük bir kıyak konusuna yönlendiriyorum Smile
Gormucez
Çok Savaş Oyunu oynamayın başka şeyler ümit edin mıllet artık ruyasında famas gorur olmus bırakın bu işleri forumdaki yazılar falan sankı nexon şirketi halk kahramanı alt tarafı bır oyun oynarsın bıter zorlamayın o sizin aşkınız değil!!!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler