Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güzel Günler Göreceğiz :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar Big Grin bazılarımız uzun zamandan beridir yarını bekliyordu. Beni başka bir heyacan sardı Big Grin sanki daha güzel olucakmış gibi Nexon bu işi başarıcak gibi. NXBoomer'ın yazdıklarını okuyunca umut doldum nedense Big Grin bence bu iş artık oldu. bizim cok yakından ilgilenen bir GM'miz var. Premiumlar falan her şey güzel olucak Big Grin bence kitlede yavaş yavaş geri döner.Opk kasanlar direkt ban yiyor. Nexonu ben beğendim. Benim tek bir derdim kaldı şu FAMAS Big Grin oda geri gelirse Big Grin Oyun 1-2 sene önceki haline döner Big Grin
açıkça diyim, içimde en ufak bir heyecan belirtisi bile olmadı.
Famasın gelip gelmemesi pek umrumda değil ama inşallah yarın iyi şeyler görüceğiz oyun gamefirsrt döneminden daha iyi olduğu kesin
Bencede katılıyorum suan zaten türkiye sunucusunda maksimum 30 oda oluyor fazla hack görmedim opk odası diye bisey kalmadı oyuncu kitlesi az kontrol etmek daha kolay oluyor bu warrock cemiyeti hackleri böyle devam edip forumlarda böyle paylasırsa adminlerde her hafta bannlar ve 2-3 ay icinde rahat bir oyun oynıcagımızı düsünüyorum o zamana kadarda oyun iyice oturur & ileride clan sistemide gelirse tadına doyulmaz eski ortamlar olur oyunda.
(07-03-2012 01:58 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bencede katılıyorum suan zaten türkiye sunucusunda maksimum 30 oda oluyor fazla hack görmedim opk odası diye bisey kalmadı oyuncu kitlesi az kontrol etmek daha kolay oluyor bu warrock cemiyeti hackleri böyle devam edip forumlarda böyle paylasırsa adminlerde her hafta bannlar ve 2-3 ay icinde rahat bir oyun oynıcagımızı düsünüyorum o zamana kadarda oyun iyice oturur & ileride clan sistemide gelirse tadına doyulmaz eski ortamlar olur oyunda.

Çok iyi özetlemişsin Big Grin Parmaklarına sağlık Big Grin
Benim charın level düşürüldü geri verildi banlandı geri açıldı filan en sonunda 2 ay girmedim geri kapatmış gamefirst 4 5 kere açılıp kapatıldı emeğime açıkcası yazık oldu 8 slot m60 filan almıştım şimdi ticket atsam bakarlarmı acaba Big Grin
Ben Pek Değişiklil Beklemiyom
iyi olucakta oyuncular geri dönmez bence bırakanlar
abi eskiden haftasonlar cqc de 200, urban da 20 ye yakın bg de ise30 civarı oda olurdu şimdi cqc de 50 uo da 5 bg de 10 en fazla
(07-03-2012 02:54 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]abi eskiden haftasonlar cqc de 200, urban da 20 ye yakın bg de ise30 civarı oda olurdu şimdi cqc de 50 uo da 5 bg de 10 en fazla

200 tane şerefsizle oynayacağımıza 50 tane adam gibi adamla oynayalım
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler