Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sezeryanla doğanlar içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Annelerimiz cidden büyük fedakarlık yapıp canlarını ortaya koyuyorlar iyi ki varlar Smile

Dostum hayırdır doğum uzmanımı olcan ney Smile sezeryan videoları falan paylaşıyorsun Big Grin
Bakamıyorum blush2.gif
bende sezeryenle doğdum çok irenç bişey ya bu arada bu konulara merak mı sardın sürekli bu konu hakkında irenç şeyler paylaşıyorsunBig Grin
bende çok merak ederdim ama hiç aklıma gelmezdi Big Grin Dalga falan değil ama Big Grin Ben ebemide merak ederim hep Big Grin
(07-01-2012 10:48 PM)DannyDeans Yazılan: [ -> ]bende çok merak ederdim ama hiç aklıma gelmezdi Big Grin Dalga falan değil ama Big Grin Ben ebemide merak ederim hep Big Grin
beni kim doğurttu diye merak etmedim hiç ilginçBig Grin
normal doğum koysan makbule geçerdi.
Normal doğum sezaryandan daha acı verici. Bizim tahmin bile edemeceğimiz acılar yaşadı annelerimiz. Belkide pipilerimize baseball sopasıyla vurmaktan bile daha acı verici.
bende iğrenmiyorum fazla cerrah mı olsam Big Grin
(07-01-2012 11:07 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Normal doğum sezaryandan daha acı verici. Bizim tahmin bile edemeceğimiz acılar yaşadı annelerimiz. Belkide pipilerimize baseball sopasıyla vurmaktan bile daha acı verici.

güzel benzetme Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler