Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sezeryanla doğanlar içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-01-2012 10:40 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Dostum hayırdır doğum uzmanımı olcan ney Smile sezeryan videoları falan paylaşıyorsun Big Grin

hep izliyorum ya geceleri uyku tutmayınca böyle şeyleri ondan paylaşıyım dedim Big Grin
(07-01-2012 11:04 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]normal doğum koysan makbule geçerdi.

Bir ara yöneticilerden izin alıp paylaşırım sen iste Smile
hani böyle bigün ortalık yerde birinin sancısı tutarsa yardıma koşarım diye bilgi ediniyor adam Big Grin
(07-02-2012 12:10 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]hani böyle bigün ortalık yerde birinin sancısı tutarsa yardıma koşarım diye bilgi ediniyor adam Big Grin

Hahaha Big Grin fazla uyku tutmuyor beni ondan sabaha kadar video filan izliyorum bugünde aklıma geldi paylaşıyım diye öyle Big Grin
hahahaBig GrinBig Grin
Nihat Dogan'ı da Paylaşıver Big Grin
(07-02-2012 12:16 AM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]Nihat Dogan'ı da Paylaşıver Big Grin

Onun doğum videosunu izleyenler kör oluyor can güvenliği için tehlike Big Grin Big Grin
Bu pis videoları kendine sakla.Psikopatmısın nesin gidip sezeryan,otopsi falan izliyorsun.Konunun kaldırılması gerekli bence.
(07-02-2012 12:39 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Bu pis videoları kendine sakla.Psikopatmısın nesin gidip sezeryan,otopsi falan izliyorsun.Konunun kaldırılması gerekli bence.

Pis mi nasıl doğdun merak ediyorum bu arada savcılığa dilekçe filan verde pis gördüğün dahice fikrin yürürlüğe girsin Big Grin beğenmediğin pis dediğim şeyler insan hayatı sonuçta konularıma girmezsin olur biter Smile
(07-02-2012 12:43 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]
(07-02-2012 12:39 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Bu pis videoları kendine sakla.Psikopatmısın nesin gidip sezeryan,otopsi falan izliyorsun.Konunun kaldırılması gerekli bence.

Pis mi nasıl doğdun merak ediyorum bu arada savcılığa dilekçe filan verde pis gördüğün dahice fikrin yürürlüğe girsin Big Grin beğenmediğin pis dediğim şeyler insan hayatı sonuçta konularıma girmezsin olur biter Smile

Bu konuya girerek hata yaptım 2. bir hata yapıpta girmem zaten bir daha.Ama düşüncemde haklı olduğumu düşünüyorum çok iğrenç ve benim gibi merak edip konuya giren bir çok kişinin midesini bulandırdın tebrik ederim.
(07-02-2012 12:50 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(07-02-2012 12:43 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]

Bu konuya girerek hata yaptım 2. bir hata yapıpta girmem zaten bir daha.Ama düşüncemde haklı olduğumu düşünüyorum çok iğrenç ve benim gibi merak edip konuya giren bir çok kişinin midesini bulandırdın tebrik ederim.

Beni ve benim gibi sezeryanla olan insanları doğurtan doktor tiksinmiyorda senmi tiksiniyorsun kardeş lütfen bilgi amaçlı izlemek istemeyen play tuşuna basmaya bilir..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler