hani böyle bigün ortalık yerde birinin sancısı tutarsa yardıma koşarım diye bilgi ediniyor adam

(07-02-2012 12:10 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]hani böyle bigün ortalık yerde birinin sancısı tutarsa yardıma koşarım diye bilgi ediniyor adam 
Hahaha

fazla uyku tutmuyor beni ondan sabaha kadar video filan izliyorum bugünde aklıma geldi paylaşıyım diye öyle

Nihat Dogan'ı da Paylaşıver

Bu pis videoları kendine sakla.Psikopatmısın nesin gidip sezeryan,otopsi falan izliyorsun.Konunun kaldırılması gerekli bence.
(07-02-2012 12:39 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Bu pis videoları kendine sakla.Psikopatmısın nesin gidip sezeryan,otopsi falan izliyorsun.Konunun kaldırılması gerekli bence.
Pis mi nasıl doğdun merak ediyorum bu arada savcılığa dilekçe filan verde pis gördüğün dahice fikrin yürürlüğe girsin

beğenmediğin pis dediğim şeyler insan hayatı sonuçta konularıma girmezsin olur biter

(07-02-2012 12:43 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (07-02-2012 12:39 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Bu pis videoları kendine sakla.Psikopatmısın nesin gidip sezeryan,otopsi falan izliyorsun.Konunun kaldırılması gerekli bence.
Pis mi nasıl doğdun merak ediyorum bu arada savcılığa dilekçe filan verde pis gördüğün dahice fikrin yürürlüğe girsin
beğenmediğin pis dediğim şeyler insan hayatı sonuçta konularıma girmezsin olur biter 
Bu konuya girerek hata yaptım 2. bir hata yapıpta girmem zaten bir daha.Ama düşüncemde haklı olduğumu düşünüyorum çok iğrenç ve benim gibi merak edip konuya giren bir çok kişinin midesini bulandırdın tebrik ederim.
(07-02-2012 12:50 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ] (07-02-2012 12:43 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (07-02-2012 12:39 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Bu pis videoları kendine sakla.Psikopatmısın nesin gidip sezeryan,otopsi falan izliyorsun.Konunun kaldırılması gerekli bence.
Bu konuya girerek hata yaptım 2. bir hata yapıpta girmem zaten bir daha.Ama düşüncemde haklı olduğumu düşünüyorum çok iğrenç ve benim gibi merak edip konuya giren bir çok kişinin midesini bulandırdın tebrik ederim.
Beni ve benim gibi sezeryanla olan insanları doğurtan doktor tiksinmiyorda senmi tiksiniyorsun kardeş lütfen bilgi amaçlı izlemek istemeyen play tuşuna basmaya bilir..