Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kaplumbağa besleyen var mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Selamlar,

Arkadaşlar bu hayvanlar yerine nasıl alışır? Karaya pek çıkmak istemiyor, hep suda. Karaya nasıl alıştırılıyor? Çıkmak istiyor farkındayım, fakat henüz alışamadı.

Teşekkürler.
Ben bir aralar beslemiştim suyun oraya rampa yapman lazım kara şeklinde istediği zaman çıkıyorlar zaten. bakması kolay gibi görünüyor ama öyle değil. suyu sürekli temiz tutman lazım ve ılaçlaman gerekiyor. yoksa sırtındakı kabuklar sünger gibi yumuşayıp ölüyorlar
İşin çok zor Ss.gif Neden kaplumbağa Big Grin çok sıkıcı bir hayvan Big Grin
(07-01-2012 02:54 PM)DannyDeans Yazılan: [ -> ]İşin çok zor Ss.gif Neden kaplumbağa Big Grin çok sıkıcı bir hayvan Big Grin

Aynen Çok Sıkıcı. Kedi Dışında Bütün Hayvanları Besledim Ama En Zevk Vereni Köpek ve Yılan Smile Yılandan Korkmam Dersen Su Yılanı Alarak Başlamanı Tavsiye Ederim
(07-01-2012 02:53 PM)BlackDeath Yazılan: [ -> ]Ben bir aralar beslemiştim suyun oraya rampa yapman lazım kara şeklinde istediği zaman çıkıyorlar zaten. bakması kolay gibi görünüyor ama öyle değil. suyu sürekli temiz tutman lazım ve ılaçlaman gerekiyor. yoksa sırtındakı kabuklar sünger gibi yumuşayıp ölüyorlar

Öyle yapıyorum, ilacını falan hallettim.

(07-01-2012 02:54 PM)DannyDeans Yazılan: [ -> ]İşin çok zor Ss.gif Neden kaplumbağa Big Grin çok sıkıcı bir hayvan Big Grin

Yok be, o kadar sıkıcı değil. Ben biraz büyüdüğünde samuray kılıcı alacağım ona, bir de alnına mavi bandana. Arada bir Domino's Pizza'dan karışık pizza. Oh, mis. Big Grin
Ben besliyorum. Ve evet rampa yapan gerekiyor yarısı kara yarısı su istediği zaman girip çıkabilecekler. Eğer küçük bir akvaryumun varsa 3 parmak kadar su doldur. Zaten küçük akvaryumlarda adacık gibi bi yer var.

Yok be, o kadar sıkıcı değil. Ben biraz büyüdüğünde samuray kılıcı alacağım ona, bir de alnına mavi bandana. Arada bir Domino's Pizza'dan karışık pizza. Oh, mis. Big Grin
[/quote]

Big Grin Sen Ekip Kurma Derdindesin Big Grin Sende Usta Splinter ooo Big Grin her kavgada çağırırz artık seni Big GrinBig Grin
Benim 2 tane vardı biri delirdi kafasını akvaryumun camına vura vura intihar etti öbürüde ölenin hasretine dayanamayıp gitti. Yanlış anlamayın cani değilim Smile Şuan 2 muhabbet kuşum var alıştılar bayağı kafes kapısı açık odada takılıyorlar yemek için kafese giriyorlar bide oraya buraya pislemeseler süper olacak Allah'tan odada pek eşya yok Smile

Soruna gelirsek kum tepesi yapman lazım akvaryumun bir kısmı kum diğer kısmı su olmalı dilersen 2 köşesi kum ortası suda olabilir Ha birde mutlaka suyunu temiz tut bu olay çok önemli
Sen onu suda bırak karaya çıkabileceği gibide bişi yap önüne o zamanla kendi kendine çıkar girer.
bendede vardı bi tane 1 2 hafta dayandı sonra canına tak etti yalnızlık sabah kalktıgımda ters dönmüştü
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler