Selamlar,
Arkadaşlar bu hayvanlar yerine nasıl alışır? Karaya pek çıkmak istemiyor, hep suda. Karaya nasıl alıştırılıyor? Çıkmak istiyor farkındayım, fakat henüz alışamadı.
Teşekkürler.
Ben bir aralar beslemiştim suyun oraya rampa yapman lazım kara şeklinde istediği zaman çıkıyorlar zaten. bakması kolay gibi görünüyor ama öyle değil. suyu sürekli temiz tutman lazım ve ılaçlaman gerekiyor. yoksa sırtındakı kabuklar sünger gibi yumuşayıp ölüyorlar
İşin çok zor

Neden kaplumbağa

çok sıkıcı bir hayvan

Ben besliyorum. Ve evet rampa yapan gerekiyor yarısı kara yarısı su istediği zaman girip çıkabilecekler. Eğer küçük bir akvaryumun varsa 3 parmak kadar su doldur. Zaten küçük akvaryumlarda adacık gibi bi yer var.
Benim 2 tane vardı biri delirdi kafasını akvaryumun camına vura vura intihar etti öbürüde ölenin hasretine dayanamayıp gitti. Yanlış anlamayın cani değilim

Şuan 2 muhabbet kuşum var alıştılar bayağı kafes kapısı açık odada takılıyorlar yemek için kafese giriyorlar bide oraya buraya pislemeseler süper olacak Allah'tan odada pek eşya yok
Soruna gelirsek kum tepesi yapman lazım akvaryumun bir kısmı kum diğer kısmı su olmalı dilersen 2 köşesi kum ortası suda olabilir Ha birde mutlaka suyunu temiz tut bu olay çok önemli
Sen onu suda bırak karaya çıkabileceği gibide bişi yap önüne o zamanla kendi kendine çıkar girer.
bendede vardı bi tane 1 2 hafta dayandı sonra canına tak etti yalnızlık sabah kalktıgımda ters dönmüştü