07-01-2012, 03:16 PM
(07-01-2012 03:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Benim 2 tane vardı biri delirdi kafasını akvaryumun camına vura vura intihar etti öbürüde ölenin hasretine dayanamayıp gitti. Yanlış anlamayın cani değilimŞuan 2 muhabbet kuşum var alıştılar bayağı kafes kapısı açık odada takılıyorlar yemek için kafese giriyorlar bide oraya buraya pislemeseler süper olacak Allah'tan odada pek eşya yok
![]()
Soruna gelirsek kum tepesi yapman lazım akvaryumun bir kısmı kum diğer kısmı su olmalı dilersen 2 köşesi kum ortası suda olabilir Ha birde mutlaka suyunu temiz tut bu olay çok önemli
Aga Bende 2 Tane Dişili Erkekli Damızlık Muhabbet kuşu var alalı 2 ay oldu,yuvaları ballı krakerleri her şeyleri var yuvaya girmiyorlar,sevişiyorlar öpüşüyorlar Yuvaya Girmiyorlar
Ayrıca Kapılarını Sonuna Kadar Acık Bırakıyorum yuvadan cıkmıyolar Adama Gelmiyolar Ya

Şuan 2 muhabbet kuşum var alıştılar bayağı kafes kapısı açık odada takılıyorlar yemek için kafese giriyorlar bide oraya buraya pislemeseler süper olacak Allah'tan odada pek eşya yok
hayırlısı olsun ben bikez görmüştüm kaplumbağa besleyenleri dışarı koyuyoz hayvanı içeri gidio