Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kaplumbağa besleyen var mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-01-2012 03:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Benim 2 tane vardı biri delirdi kafasını akvaryumun camına vura vura intihar etti öbürüde ölenin hasretine dayanamayıp gitti. Yanlış anlamayın cani değilim Smile Şuan 2 muhabbet kuşum var alıştılar bayağı kafes kapısı açık odada takılıyorlar yemek için kafese giriyorlar bide oraya buraya pislemeseler süper olacak Allah'tan odada pek eşya yok Smile

Soruna gelirsek kum tepesi yapman lazım akvaryumun bir kısmı kum diğer kısmı su olmalı dilersen 2 köşesi kum ortası suda olabilir Ha birde mutlaka suyunu temiz tut bu olay çok önemli

Aga Bende 2 Tane Dişili Erkekli Damızlık Muhabbet kuşu var alalı 2 ay oldu,yuvaları ballı krakerleri her şeyleri var yuvaya girmiyorlar,sevişiyorlar öpüşüyorlar Yuvaya Girmiyorlar Angry Ayrıca Kapılarını Sonuna Kadar Acık Bırakıyorum yuvadan cıkmıyolar Adama Gelmiyolar Ya Angry Angry
(07-01-2012 03:16 PM)kursat28 Yazılan: [ -> ]
(07-01-2012 03:00 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Benim 2 tane vardı biri delirdi kafasını akvaryumun camına vura vura intihar etti öbürüde ölenin hasretine dayanamayıp gitti. Yanlış anlamayın cani değilim Smile Şuan 2 muhabbet kuşum var alıştılar bayağı kafes kapısı açık odada takılıyorlar yemek için kafese giriyorlar bide oraya buraya pislemeseler süper olacak Allah'tan odada pek eşya yok Smile

Soruna gelirsek kum tepesi yapman lazım akvaryumun bir kısmı kum diğer kısmı su olmalı dilersen 2 köşesi kum ortası suda olabilir Ha birde mutlaka suyunu temiz tut bu olay çok önemli

Aga Bende 2 Tane Dişili Erkekli Damızlık Muhabbet kuşu var alalı 2 ay oldu,yuvaları ballı krakerleri her şeyleri var yuvaya girmiyorlar,sevişiyorlar öpüşüyorlar Yuvaya Girmiyorlar Angry Ayrıca Kapılarını Sonuna Kadar Acık Bırakıyorum yuvadan cıkmıyolar Adama Gelmiyolar Ya Angry Angry

Damızlık Olarakmı Aldın ? Yoksa Küçüklüğünden Beri Sendelermi.
Bu Zamana Kadar Alıştırmadıysan Gelmezler Sana. İlk Aldıgında (Eğer Yavru Olarak Aldıysan Geçerli) Kanatlarını Bantlıcaksın Yada 5 6 Kanadını Çekeceksın ki Uçamayacak. Sürekli Elıne Alıp Oynayacaksın. O Şekilde Alıştırman Gerekiyordu Ama Yapmadıysan Dahada Yapma Alışmazlar. Ayrıca Ballı Krakerı Yuvalığa Değil Kafese Asman Gerekir. Yuvalıgın İçinede Petshoplarda Satılan Kumdan Koy. Dişi Yumurtalama Zamanı Gelince İçine Girer.
ya böle evde rahatlıkla besliyebileceğin tatlı bir hayvan arıyorsan bunlardan al derim [Resim: thumb_galip61_Papagan.JPG]
2 cennet papağını 5 tanede muhabet kuşum var gayet memnunum
Su hayvanlarını daha çok seviyorum. Smile
Akvaryumda besliyorsan petshoplarda kaplumbağa karası diye sorarsan belki anlar bi taş gibi kara var cama yapıştırıyosun o kara suyun üstünde batmadan duruyor ve eyimli yerinden kaplumbağa çıkıp taktıgın ışıkta güneşlenip vitamin alıyor kabugunu diş fırçası ile bastırmadan fırçala mantar olmasın hayvan hep hazır yeme alıştırma saglıklı bir kaplumbağa istiyorsan bezelye filan ver kabuk yumuşamasında internetten detaylı araştırma yap genellikle her hayvanın başına geliyor.
Birde yemi karaya koy öyle vermeyi dene oraya alıştır iyi fikir olabilir çıkıp inmesi için.
Suyada bir filitre atabilirsin ufak 5tl ye üstten hortumlu şelale filitreler var yan yatırırsın onu sürekli devir daim yapar
Big Grin hayırlısı olsun ben bikez görmüştüm kaplumbağa besleyenleri dışarı koyuyoz hayvanı içeri gidio Big Grin
Işık çok önemli ama kabuk yumuşaması için vitamin yayan ışıklar vardı hem ısınması ıcın hemde saglıklı olması için şart ne çok yazdım bee Big Grin
yem verirken kayanın üstüne yemleri koy artı havuzu güneş gören bıyere koyarsan iyi olur güneşlenmeyi seven bi hayvan
kaplumbagamı Big Grin vayy bvee
Volkan Abi kusura bakma konuna soru yazıcam özür dilerim şimdiden beyfendi
Benim 1 tane muhabbet kuşum var ilk başlarda dışarıya çıkarıyorduk ( odaya ) uçuyordu kafesin üstünde duruyordu geziyordu.Ama bu kışık pek ilgilenemedik babamda bende , şimdi dışarı çıkartmak istiyoruz çıkmıyor kafesinden n'apmamız gerekir ? Bi bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler