Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cabal Online Oynamaya Karar Verdim.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-30-2012 11:14 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Blader dediğin gibi harika bir karakter.. Defans rate çok iyi olduğundan dungeonlar için biçilmiş kaftan.. Smile
FA'nın bm 2'si sanırım çok iyi.. BL'nin bm2 si ise dehşettir.. youtube tan bm lerine bakabilirsin Smile
Tabi ben slotlu kasıcam diyorsan ben wizard'dan şaşmamanı tavsiye ederim.. BM2 ile seri seri skilleri vurabiliyorsun.. Ayrıca göze hoş gelen skilleri mevcut (blader daha iyi skiller bakımından bunu belirteyim Smile )

not: Oyunu anlamak için private serverdan başlamanı tavsiye ederim..

Ayrıca oyunun 120 lv. kadar olan zindanları kolaydır, önemli olan ondan sonrasıdır. Takım halinde gitmek şarttır. Bu yüzden kesinlikle sağlam bir klana girmelisin. Zaten ileride kasılmak için zindanlara gitmek şart. Bir de paranı iyi kullan, gerekirse 100 lv. kadar hiç bi' şey alma, daha sonra dizersin karakterini. Para biriktir, para önemlidir. Zira görevlerin tamamı bittiğinde para biriktirmek pek kolay olmayacaktır. En önemli kısmı geçmeyeceğim. "Oyunun görevlerini kesinlikle yapmalısın."
(06-30-2012 11:42 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(06-30-2012 11:14 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Blader dediğin gibi harika bir karakter.. Defans rate çok iyi olduğundan dungeonlar için biçilmiş kaftan.. Smile
FA'nın bm 2'si sanırım çok iyi.. BL'nin bm2 si ise dehşettir.. youtube tan bm lerine bakabilirsin Smile
Tabi ben slotlu kasıcam diyorsan ben wizard'dan şaşmamanı tavsiye ederim.. BM2 ile seri seri skilleri vurabiliyorsun.. Ayrıca göze hoş gelen skilleri mevcut (blader daha iyi skiller bakımından bunu belirteyim Smile )

not: Oyunu anlamak için private serverdan başlamanı tavsiye ederim..

Ayrıca oyunun 120 lv. kadar olan zindanları kolaydır, önemli olan ondan sonrasıdır. Takım halinde gitmek şarttır. Bu yüzden kesinlikle sağlam bir klana girmelisin. Zaten ileride kasılmak için zindanlara gitmek şart. Bir de paranı iyi kullan, gerekirse 100 lv. kadar hiç bi' şey alma, daha sonra dizersin karakterini. Para biriktir, para önemlidir. Zira görevlerin tamamı bittiğinde para biriktirmek pek kolay olmayacaktır. En önemli kısmı geçmeyeceğim. "Oyunun görevlerini kesinlikle yapmalısın."

İlk oynadığımda bu görevleri yapmamıştım.. Sadece class görevlerini yaptım.. BSLV UP görevlerine gelince çekmiştim acısını kat kat Big Grin
Wizard açtım şuan tabi deneme aşamasındayım. Duruma göre değiştirebilirim class'ı. Smile

Önerdiğiniz bir Pvp var mı ? Smile
Elite Cabal, X-Gaming
X-Gaming saldırıya uğrayınca bitti gibi birşey, tüm itemler ücretsiz ancak Elite Cabal'ı öneririm.. Daha iyi..
bende bir denim nasıl bir oyunmus dedim siteden indirdim fail to download server information restart launcher pl hatasını verdi galiba eski clientte veriyormus bu hatayı kendi sitesindeki güncel indirme linki nasıl eski olur anlamadım gitti Big Grin
Benim fikrim hiç gzl bir oyun degıl tabi herkesın kendi dusuncesı grafıkleri fln bence kötüBig Grin
(07-01-2012 01:59 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Benim fikrim hiç gzl bir oyun degıl tabi herkesın kendi dusuncesı grafıkleri fln bence kötüBig Grin

Grafik yönünden değerlendirecek olursak gayet iyi. MmoRpg türü oyunlar seviyorsan kendi arasında en iyilerinden birisi Cabal. Smile Skill efektleri gayet iyi.
Bir soru daha çıktı. Smile

K tuşuna basınca skill sayfası açılıyor. Kitapları okuyarak bayağı bir skill açtım. Skill pointler var bunları biriktireyim mi yoksa dağıtayım mı ? Smile Dağıtacaksam hangi skillere nasıl dağıtmam lazım ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler