Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
(06-30-2012 03:42 PM)Deathwing Yazılan: World Of Warcraft başla derim
O oyun çok para istiyor diye duymuştum sanki.
paketleri aldıktan sonra her 2 ayda bir 48 lira ödüyorsun 2 ay oyun süresi veriyor xgametr de satılıyor gamecard butun paketleri bir anda almana gerek zaten oyuna ilk başladında battle chest alırsın 2 cd var içinde +30 gün oyun oynama süresi veriyor 70 levele kadar kasarsın daha sonra lich king paketini alıp 80 e kasarsın cataclysm alıp 85 e kasarsın butun paketleri bir anda almana gerek yok yani ama evet biraz masraflı oluyor doğru
Valla ben denedim ama beğenmedim.. Ama çoğu kişi beğeniyor saygı duyuyorum.. Cabal ile aralarında çok fark var o ayrı tabi..
Ama WOW için çok kafa yormalısın
Hiç öyle bot falan gerekmiyor, 100 lv. üzeri 4-5 tane karakterim var. Neredeyse tüm karakterleri denedim, en seri kasan karakter her daim Force Archer. Onun dışında skillerini kullanırken bi' karizma olmasını istiyorsan, Blader veya Force Blader kasabilirsin. Onlarda seri kasılıyorlar, bi' karakter dışında; Warrior. Her oyunda genellikle tercih edilen bir karakterdir, fakat ben yavaş olduğundan dolayı pek tavsiye etmiyorum. Force Shielder var bir de, defansı çok iyi olmasına rağmen atak konusunda itemlerini sağlam tutman gerekiyor. Wizard kasmadım, bana pek zevk vermedi doğrusu. Kasmadım diye önermeyeceğim değil, çok iyi bir karakterdir, kasması zevklidir, skilleri göze hoş gelir. Tabii skill konusunda Blader ve Force Blader tek geçerim. Seri kasılma ve hız bakımından en iyisi Force Archer, bana göre. Söylediğim karakterlerin hepsini kastım, hepsi neredeyse +100. Başlayacaksan başla, sonradan pişman olacağını zannetmiyorum. Oyundan sıkıldığında pişman olabilirsin, bu da senin iradene bağlıdır.
İyi oyunlar.
NOT: Dediğim gibi, seri ve hızlı olmak istiyorsan; Force Archer ve Wizard. Seri ve sağlam vurmak istiyorsan; Blader ve Force Blader.
Yok olmaz, ben sağlam ama yavaş vurmak istiyorum diyorsan; Warrior, tabii sıkılmayacaksan. Defansının çok iyi olmasını istiyorsan; Force Shielder, tabii pek sağlam vuramazsın.
(Bu Mesaj 06-30-2012 06:27 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Volkan.)
(06-30-2012 06:23 PM)Volkan Yazılan: Hiç öyle bot falan gerekmiyor, 100 lv. üzeri 4-5 tane karakterim var. Neredeyse tüm karakterleri denedim, en seri kasan karakter her daim Force Archer. Onun dışında skillerini kullanırken bi' karizma olmasını istiyorsan, Blader veya Force Blader kasabilirsin. Onlarda seri kasılıyorlar, bi' karakter dışında; Warrior. Her oyunda genellikle tercih edilen bir karakterdir, fakat ben yavaş olduğundan dolayı pek tavsiye etmiyorum. Force Shielder var bir de, defansı çok iyi olmasına rağmen atak konusunda itemlerini sağlam tutman gerekiyor. Wizard kasmadım, bana pek zevk vermedi doğrusu. Kasmadım diye önermeyeceğim değil, çok iyi bir karakterdir, kasması zevklidir, skilleri göze hoş gelir. Tabii skill konusunda Blader ve Force Blader tek geçerim. Seri kasılma ve hız bakımından en iyisi Force Archer, bana göre. Söylediğim karakterlerin hepsini kastım, hepsi neredeyse +100. Başlayacaksan başla, sonradan pişman olacağını zannetmiyorum. Oyundan sıkıldığında pişman olabilirsin, bu da senin iradene bağlıdır.
İyi oyunlar.
NOT: Dediğim gibi, seri ve hızlı olmak istiyorsan; Force Archer ve Wizard. Seri ve sağlam vurmak istiyorsan; Blader ve Force Blader.
Yok olmaz, ben sağlam ama yavaş vurmak istiyorum diyorsan; Warrior, tabii sıkılmayacaksan. Defansının çok iyi olmasını istiyorsan; Force Shielder, tabii pek sağlam vuramazsın.
Karakterlerin hepsini iyi tanıtmışsın. Bende yavaşlığından dolayı pek sevmiyorum Warrioru. Genelde oynadığım oyunlarda hep bıçak tarzı seçmişimdir. Seri olması bakımından. Aklıma bir şey takıldı şu Force Blader ile Blader arasında ne fark var ?
* Bir klasik herkesin okumuş olmayı istediği ancak kimsenin okumayı istemediği eserdir.
Mark Twain
(Bu Mesaj 06-30-2012 07:09 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Snowrusher.)
(06-30-2012 06:23 PM)Volkan Yazılan: Hiç öyle bot falan gerekmiyor, 100 lv. üzeri 4-5 tane karakterim var. Neredeyse tüm karakterleri denedim, en seri kasan karakter her daim Force Archer. Onun dışında skillerini kullanırken bi' karizma olmasını istiyorsan, Blader veya Force Blader kasabilirsin. Onlarda seri kasılıyorlar, bi' karakter dışında; Warrior. Her oyunda genellikle tercih edilen bir karakterdir, fakat ben yavaş olduğundan dolayı pek tavsiye etmiyorum. Force Shielder var bir de, defansı çok iyi olmasına rağmen atak konusunda itemlerini sağlam tutman gerekiyor. Wizard kasmadım, bana pek zevk vermedi doğrusu. Kasmadım diye önermeyeceğim değil, çok iyi bir karakterdir, kasması zevklidir, skilleri göze hoş gelir. Tabii skill konusunda Blader ve Force Blader tek geçerim. Seri kasılma ve hız bakımından en iyisi Force Archer, bana göre. Söylediğim karakterlerin hepsini kastım, hepsi neredeyse +100. Başlayacaksan başla, sonradan pişman olacağını zannetmiyorum. Oyundan sıkıldığında pişman olabilirsin, bu da senin iradene bağlıdır.
İyi oyunlar.
Karakterlerin hepsini iyi tanıtmışsın. Bende yavaşlığından dolayı pek sevmiyorum Warrioru. Genelde oynadığım oyunlarda hep bıçak tarzı seçmişimdir. Seri olması bakımından. Aklıma bir şey takıldı şu Force Blader ile Blader arasında ne fark var ?
Blader çift kılıç kullanıyor, Force Blader ise tek kılıç ve magic attack. Tabii magic attack kullanman şart değil. Onun dışında Blader ortalamadır, Force Blader ise daha çok atak yönlü bir karakterdir.
Bir not: Force Shielder ve Blader özellikle Dungeon için çok iyi karakterlerdir, bir de yanınızda Force Archer var ise... Oh, mis.
(Bu Mesaj 06-30-2012 08:43 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Volkan.)
Blader dediğin gibi harika bir karakter.. Defans rate çok iyi olduğundan dungeonlar için biçilmiş kaftan..
FA'nın bm 2'si sanırım çok iyi.. BL'nin bm2 si ise dehşettir.. youtube tan bm lerine bakabilirsin
Tabi ben slotlu kasıcam diyorsan ben wizard'dan şaşmamanı tavsiye ederim.. BM2 ile seri seri skilleri vurabiliyorsun.. Ayrıca göze hoş gelen skilleri mevcut (blader daha iyi skiller bakımından bunu belirteyim )
not: Oyunu anlamak için private serverdan başlamanı tavsiye ederim..
(Bu Mesaj 06-30-2012 11:19 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : xandecoor.)