Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Themida Hatası Allah Aşkına Yardım 1 Haftadır Sonuc Bulamadım!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yha oyunu silip yukluyorum firiyorm cıkıyorum sorun yok ama 2-3 saat kdr girmeyince Themida hatası alıyorum.

Hardım edenden allah razı olsun teşekkürler.Ss.gifSs.gif
forumda var çözümü araştır
Baya baktım Kardeş bulamadım Sana Rastlarsa bi link koyarmsın Şimdiden saol
Tam bilgim yok ama şuna bak istersen.

(11-11-2009 04:15 PM)barış Yazılan: [ -> ]arkdaşlar turgayda bu konuyu sağolsun çok araştırdı bu hatanın gazabına uğrayanlarım bende kaçkere format kaçkere silip yükledim hatırlamıyorum ama sonunda turgayın desteği ile yaptım.
Tamamiyle yaptıklarımı anlatıyorum. Öncelikle warrock u yükleyin aynı hata yine gelicek avg anti vir programını indirin burdan taratın baya bir kurcalayın programı sonra warrock açılmıcak cannot exeute file hatası vericek silip tekrar yükleyin hata kendiliğinden giderilmiş olucak. Umarım işinize yarar.
Saygılarımla..
Oyunu gezginlerdenmi indirdin ?
Ben ghost almıştım, geri döndürdüm öyle oldu ancak.
Hayır Oyunu Warrock Resmi sitesinden GameDaly yolu ile indirdim

Ve yardm eden arkadaşm teşekurler
(03-02-2010 11:45 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]Tam bilgim yok ama şuna bak istersen.

(11-11-2009 04:15 PM)barış Yazılan: [ -> ]arkdaşlar turgayda bu konuyu sağolsun çok araştırdı bu hatanın gazabına uğrayanlarım bende kaçkere format kaçkere silip yükledim hatırlamıyorum ama sonunda turgayın desteği ile yaptım.
Tamamiyle yaptıklarımı anlatıyorum. Öncelikle warrock u yükleyin aynı hata yine gelicek avg anti vir programını indirin burdan taratın baya bir kurcalayın programı sonra warrock açılmıcak cannot exeute file hatası vericek silip tekrar yükleyin hata kendiliğinden giderilmiş olucak. Umarım işinize yarar.
Saygılarımla..

Teşekkür Ederim Hemen deniyorum
Eğer gezginlerden indirirsen (ayak sesi , oyun sesi , oyun hatası) vb gibi hatalarla karşılaşırsın inş. çöümü bulursun [ themida oynamayı ver] Big Grin
themida oyunla alakalı değilde pc ile alakalı birşey virüs programı ile taratıp silerseniz hata ortadan kaybolur yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
Bunun çözümü Ram den ve ekran kartından
Raminin ve ekran kartını yeniden alman lazım,
ve yeniden bulmakta olabilir.
2 side hazır olunca bilgisayara 1 format at ve oyunu yükle
sorun çözülür.

Barışın dediği gibi"Temida oyunla alakalı değilde pc ile alakalı birşey virüs programı ile taratıp silerseniz hata ortadan kaybolur yardımcı olabildiysek ne mutlu bize."
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler