yha kardes Ram ekran kartını deyiştir diyosunda ben bu oyunu 1 yıl oncede oynuyordum!24lvcharm banlandı 27 gün gold pre wardı 17 lv charm hacklendı 28 gün pre wardı we tekrar dondum bu hata yı alıyorum bazı sıtelerde bir exe downloan link werio ama linkler kırık forumdan bi arkadaş bu konuda AVG wirus programını indir oyunu boz ve tekrar yuklededi ama onda fayda etmedı daha altarnetif bi sonuc biliyorsanız solersenız sevinirim
(03-03-2010 01:34 AM)you4die Yazılan: [ -> ]yha kardes Ram ekran kartını deyiştir diyosunda ben bu oyunu 1 yıl oncede oynuyordum!24lvcharm banlandı 27 gün gold pre wardı 17 lv charm hacklendı 28 gün pre wardı we tekrar dondum bu hata yı alıyorum bazı sıtelerde bir exe downloan link werio ama linkler kırık forumdan bi arkadaş bu konuda AVG wirus programını indir oyunu boz ve tekrar yuklededi ama onda fayda etmedı daha altarnetif bi sonuc biliyorsanız solersenız sevinirim
Oyunu AVG ile tarat direk AVG'yi kurup bir şey yapmadan oyunu yeniden kurma.
dediğini yapıncada bu hatayı alıorum bak
![[Resim: thumb_177186764.bmp]](http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_177186764.bmp)
yukledıkten sonra artık bi sorun kalmıyacakmı ?
Bu aradada Virus prog silsem oyun adana saknca olmaz demi Pc kitleniyorda

(03-03-2010 12:48 PM)you4die Yazılan: [ -> ]yukledıkten sonra artık bi sorun kalmıyacakmı ?
Bu aradada Virus prog silsem oyun adana saknca olmaz demi Pc kitleniyorda 
Virüs programi ile taradıkdan sonra programı ve oyunu sil sonra oyunu tekrar yükle ayrıca pc nin donanımları ile ilgili bir hata değil yazılım ile ilgili bir hata en kısa çözümde bu ( yani yeni ram ve ekran kartına gerek yok )