Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefild 3 korsan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
benım param yok o kadar korsan alırsam ban yermıyım SadSs.gifSadSs.gif cumarteside alıcam korsan
Korsan alırsan online oynayamassın diye biliyorum.
korsan alırsan multi oynayamassın. dolayısı ile banlanmassın.
(06-28-2012 09:11 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]benım param yok o kadar korsan alırsam ban yermıyım SadSs.gifSadSs.gif cumarteside alıcam korsan

Abi öyle bir yazmışsın ki gidip sana bf3 alasım geldi ama daha kendime alamadım Big Grin
Çözümü yok mu bu işinnnnn!!!!Sad
hangi işin abicim açıkca anlat
Keyler tek kullanımlık oluyor. Ayrıca sistem fark edecektir. BF Yönetimi bu konuda taviz vermiyor. Key alabilirsin 35TL
ben onlıne oynamk ıstıyom sızde oynayamazsın dediniz korsanla bende nasıl oynaya bilirim online diye sordum
(06-28-2012 09:22 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]ben onlıne oynamk ıstıyom sızde oynayamazsın dediniz korsanla bende nasıl oynaya bilirim online diye sordum

Öyle bir şey yok keyler tek kullanımlık BF yetkilileri bu konuda çok hassas 35TL verip key alıp oynayabilirsin onun dışında yöntem yok. Serverler bağlanmak için internet sitesinden korsanı yok yani. Biri hesabını verirse olabilir.
Online oynayamassın. Vede Böyle birşey olsa ilk seni ihbar edecek kişilerden biri de ben olucam.

Biz 109 TL verip online oynayalım adam beleşe Official sw lerde at koşturusn m045.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler