Bf online crack daha yapılamadı ama Spec Ops The Line'nın online crack'ı var oyun daha yeni torrentlere geleli 3 gün oldu.
Bu tip oyunlarda crack vs olmaz boşuna arama 30 TL mi neydi al keyini paşa paşa oyna

(06-28-2012 09:25 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Online oynayamassın. Vede Böyle birşey olsa ilk seni ihbar edecek kişilerden biri de ben olucam.
Biz 109 TL verip online oynayalım adam beleşe Official sw lerde at koşturusn 
Aynen hiç veremiyorsa key alsın indirsin internetten.
ilk korsanı alcam sonra key alcam tamamı olacak
(06-28-2012 09:29 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]ilk korsanı alcam sonra key alcam tamamı olacak
Orjinal olmadığı için yani oyunda oynama yapıldığı için uyum sorun çıkarabilir. Keyini al bir gecede indirisin boyutu o kadar fazla değil.
Keyini alıp ORİGİN le Aktive ediceksin. sonra yaklaşık 17 20 gb indireceksin. update ler dahil.
Ben oyunun videoların izledim süper bişey.Oyunun keyi kaç lira her yerde sabitmi güvenilir biri varsa söylermisiniz.Cd alsambi farkı oluyormu?
korsan çıkarsa eğer battlefield 3 e yemin ederim pis küfür ederim

o kadar para veriyoruz millet bedavaya girip oynuyacak.
geçenlerde bad company 2 yi kırmışlar

Aynen Ama kırık bc2 yi oynuyorum. Lanet Olasi aral Game de BC2 Kutulu Stok yok olsa şuanda alırım. BF kolleksiyonu yapacam yapamiyorum !

40 Tl verip Key al multi oyna ama korsandan multi oynayamassın anca Campaign oynarsın.