Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Açılana Kadar Sohbet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Oyun Açılana Kadar Sohbet Edelim Eski Nickler Kaç Yıldır Warrock Oyunda Bulunuyorsunuz Ve, Warrock Hakkındaki Düşünceleriniz Konuyu Saptırmayınız. Kendimden :

5.5 Yıldır Warrock Oynuyorum Eski Nicklerim :
xxkinqsoldierxx (Benimdi )
l3lackberry (Sercan İle Ortakdım %70i Benimdi Carın Smile )
lo0raki0ol (Mert İle Ortakdım)
prometheusx (Mert İle Ortakdım )
estercaptain (Görkem İle Ortakdım )
esterpasha (Alinin Çarı Onu Ben Kasdım )
exitcaptain (Ortaktım Görkem İle )
public09 ( Benimdi )
maxiproman ( Benimdi )
maxiproman7 (Benimdi farklı bir çar )
atscakal ( Cok eski car )
okulpolisi (ilk Carımdı )
vipsoldi3r (eskilerden Vip Clanında Bulunmus car,(cüneyt abi ile oynuyorduk
xsahmatx14 (eski Carlardan )
Daha Vardı Ancak Unuttum

Bu warrock Chapter 1 de Olsaydı Keşke Hala Ve O ortamlar O Dostluklar Tekrar Yaşanabilseydi...Ss.gif
3,5 yılımı bugün doldurdum eski nickim torkibu'ydu şu anda o charın NC'li hali olan positiev3x'i kullanıyorum hep aynı çarda oynadım Warrock'ta birçoğunuzun aksine Smile
jekoanda5 (Kürşat28 İle Ortağım Ama Çarın %90 ı benim Smile
İsmim Mert yaşım 19 İstanbulda konaklıyorum üniversiteye gidicem Allah izin verirse bu sene 5-6 yıldır oynuyorum bu dandik oyunu Big Grin bekarım güzel hatunlara burdan selam söylüyorum hepsini çok seviyorum evim var arabam olucak inşallah bilgisayar mühendisliği okucam mezun olduğum zaman en düşük maaş 5000 Hatunlar selam olsun size para konusunda sıkıntı olmaz diyorum kısacası totos.gif Wink
oyun açık mı ?
aklıma gelenleri yazıyım

4skimemnu
medicetecavuzet
wave
waves
wavexx
spursx
malibux
kgvarx
gladyoucame
womanizerxx
husox
bilyonercom

40 a yakın hesabım daha var, aklıma gelmedi adları. bu arada sağol moruk eski sslara baktım, hoş bir gülümseme geldi yüzüme
(06-27-2012 10:45 PM)MertYs*ProCünüp Yazılan: [ -> ]İsmim Mert yaşım 19 İstanbulda konaklıyorum üniversiteye gidicem Allah izin verirse bu sene 5-6 yıldır oynuyorum bu dandik oyunu Big Grin bekarım güzel hatunlara burdan selam söylüyorum hepsini çok seviyorum evim var arabam olucak inşallah bilgisayar mühendisliği okucam mezun olduğum zaman en düşük maaş 5000 Hatunlar selam olsun size para konusunda sıkıntı olmaz diyorum kısacası totos.gif Wink

Mezun olduğun zaman en düşük maaşının 5k olduğuna inanıyor musun ? Smile

mezun olduğun zaman 1.5k alabilirsen şükret haline.
(06-27-2012 10:45 PM)MertYs*ProCünüp Yazılan: [ -> ]İsmim Mert yaşım 19 İstanbulda konaklıyorum üniversiteye gidicem Allah izin verirse bu sene 5-6 yıldır oynuyorum bu dandik oyunu Big Grin bekarım güzel hatunlara burdan selam söylüyorum hepsini çok seviyorum evim var arabam olucak inşallah bilgisayar mühendisliği okucam mezun olduğum zaman en düşük maaş 5000 Hatunlar selam olsun size para konusunda sıkıntı olmaz diyorum kısacası totos.gif Wink

5000 tl mi ideal bir dünyada böyle olabilir ama norman dünyada yok böyle birşey Smile
(06-27-2012 11:02 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Mezun olduğun zaman en düşük maaşının 5k olduğuna inanıyor musun ? Smile

mezun olduğun zaman 1.5k alabilirsen şükret haline.

(06-27-2012 11:28 PM)M.K Yazılan: [ -> ]

5000 tl mi ideal bir dünyada böyle olabilir ama norman dünyada yok böyle birşey Smile

Arka sağlam boşa konuşmuyoruz hacı Smile
Ben lise 3üm transfer elemanlığı yaptığım halde aylık 2-3 bin arasında bir fiyat alıyorum.Bilgisayar mühendiğisliğinde bu kadar para olduğunu ilk defa duydum Smile

Sadece yaz mevsiminde alıyorum bu parayı kışın fazla iş olmuyor Big Grin

Edit:Lise 4 e geçtim lise 3 değilim
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler