Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Açılana Kadar Sohbet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Exitcaptainle ortaktın hahahaah dostum uzaklas o çar hem powerleveldı hemde ben gorkemle aynı clandaydım o zamanlar ben senı neden goremedım ^^
(06-28-2012 12:00 AM)Kalona Yazılan: [ -> ]Ben lise 3üm transfer elemanlığı yaptığım halde aylık 2-3 bin arasında bir fiyat alıyorum.Bilgisayar mühendiğisliğinde bu kadar para olduğunu ilk defa duydum Smile

Sadece yaz mevsiminde alıyorum bu parayı kışın fazla iş olmuyor Big Grin

Edit:Lise 4 e geçtim lise 3 değilim

tabikide cok para kazanıyor ama hemen giripte alamazsın öyle istisnalar haricinde yanında calıstıgım abilerden biri 8 bin lira biri 9 bin lira alıyor...
Bilgisayar mühendisliğinde 5bin alan varsa gelsin onun elini öpeyim. Artık ülkede bilgisayar mühendisinden bol bir şey yoktur. Tabi bunlar kendi alanlarında iyi ve kötüye ayrılıyor fakat sonuç olarak hepsi bir çatı altında: Bilgisayar mühendisliği.
Arkadaşımın abisi ÖSYM'de çalışıyor. O bile aylık 2.5k alıyor.
peki en iyi kazanclı meslek (yani 3-5k arası)
(06-28-2012 12:33 AM)bigsizeboy Yazılan: [ -> ]Exitcaptainle ortaktın hahahaah dostum uzaklas o çar hem powerleveldı hemde ben gorkemle aynı clandaydım o zamanlar ben senı neden goremedım ^^

Ulan Tartışma İçerikli Yorumlar Atmayayım Diyorum Genede Atıyorum Exitcaptain Görkemle Ortak idim Arkadaşım Ts Ye girmiyordum Cok Nadir Giriyordum Oyunda pm atana ben arkadaşıyım diyordum,Ayrıca Power Yaptıgı İcin Son Olarak Yollarımızı Ayırdık Onun ile. Angry
(06-28-2012 01:04 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]peki en iyi kazanclı meslek (yani 3-5k arası)

Dostum İspanyolca transfer yapıyorum 3 k aldığım zamanlar oluyo 2 binden aşağı aldığım olmadı eğer dil öğrenirsen (portekizce,ispanyolca) bu dilleri öğrenirsen ileride rehber olduğunda günlük tur için 340 dolar para alıyorsun tabi sıkıntılı bir meslek bu Smile
(06-28-2012 01:04 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]peki en iyi kazanclı meslek (yani 3-5k arası)

Tıp sektöründe iyi bir mertebeye gelirsen 15 milyarı cebe indirisin.
15 milyar haricinde her girdiğin ameliyat başına ve kaldığın nöbet saati kadar da ücret alıyorsun. Daha ne olsun kiiii?
Not: 15 milyarı babası Genel cerrah olan arkadaşcağızımın babasını örnek aldım 0.•
(06-28-2012 01:30 AM)Kalona Yazılan: [ -> ]

Dostum İspanyolca transfer yapıyorum 3 k aldığım zamanlar oluyo 2 binden aşağı aldığım olmadı eğer dil öğrenirsen (portekizce,ispanyolca) bu dilleri öğrenirsen ileride rehber olduğunda günlük tur için 340 dolar para alıyorsun tabi sıkıntılı bir meslek bu Smile

Rehberlik çok zor değil midir yahu? Düşünüyorum da, birinin eşyası kaybolsa veyahut birinin başına bir şey gelse yandın hafız Big Grin
(06-28-2012 02:01 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Tıp sektöründe iyi bir mertebeye gelirsen 15 milyarı cebe indirisin.
15 milyar haricinde her girdiğin ameliyat başına ve kaldığın nöbet saati kadar da ücret alıyorsun. Daha ne olsun kiiii?
Not: 15 milyarı babası Genel cerrah olan arkadaşcağızımın babasını örnek aldım 0.•
(06-28-2012 01:30 AM)Kalona Yazılan: [ -> ]

Rehberlik çok zor değil midir yahu? Düşünüyorum da, birinin eşyası kaybolsa veyahut birinin başına bir şey gelse yandın hafız Big Grin

Hocam şuanlık sadece transfer yapıyorum Smile Tanıdıklardan duyduğuma göre bazı çakallar otellere suç atıyormuş valizimde param vardı valiz kayboldu felan cidden bazı ispanyollar çingenelik yapıyor Big Grin
Konuyu Nerelere Getirdiniz Helal Olsun.
(06-28-2012 02:07 AM)kursat28 Yazılan: [ -> ]Konuyu Nerelere Getirdiniz Helal Olsun.

Oyun eskisine göre büyük gelişimler gösteriyor Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler