Ben oyunu 3-4 yıldır oyunuyorum çok iyi hatırlıyorum p90 ile 1 yıldan fazla oynadım. Team çektiğim çok oluyordu. Oyundan zevk almak için girin yeter. Zaten silahı önemsemezsiniz. Zaten bir çoğumuz famasları yeteri kadar var.
War Rock hayatında belki zombi modu oynamamış insanlar, zombi mapı gelmediği için laf yapıyor gerçekten yazık...
Gerçi patch gelmiş olsaydı yine eleştirecek bir şey bulurlardı, bence sen söylenenlere kulak asma, 1-2 hafta forumlarda bulunma, ticket harici kimseye yardımda etme o zaman kıymetini anlarlar.
Can abi 5.slotu halan alamıyorum

Hadi bi pach daha getirin. Ya 10 gün içinde bitecek 5.slotum hemen hemen hemen alınsın 5.slot yoksa süresi bitecek

Yada ben size 2500 Nx cash postalayım siz bana 30 günlük 5.slot yazın

Ya zaten resmi duyuruda varmıydı. Yarın şunlar geliyor şu yenilikler olacak diye. Güncellemelerin gelmesinden EV GM'leri değil Ofis GM'leri sorumlu.
(06-27-2012 01:02 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Ya zaten resmi duyuruda varmıydı. Yarın şunlar geliyor şu yenilikler olacak diye. Güncellemelerin gelmesinden EV GM'leri değil Ofis GM'leri sorumlu.
Bildiğim kadarıyla "Nexon" dağıtımcı şirket. Geliştirici ise "Dream Execution" adlı şirket. Patchleri geliştiricinin hazırlaması lazım.
Saygı duyulması gerekiyor oyundaki lag çok büyük oranda azaldı.Hackler ban yemeye başladı.OPK odası kalmadı daha ne istiyorsunuz.Premium olmayan bazı silahlar hepsi gelecektir.Biraz sabredin.
Bazı insanlar insanlıktan anlamaz..
Benım tek istediğim şey artık Turkıye serverında huzurluca kımsenın sataşmadıgı bır ortam eskisi gibi.. Bu onursuzlar listesi o yonden iyi oluyor kımın ne oldugunu gormeleri acısından. Ben oyunda her odada kişilere tw vermek zorundaysam bu oyunun cıddı sorunları var demektir. Ayrıca 27 Hazıran ıle ılgılı NXRambo bir konu acmıstı ustune resımlerı koymustu bu durumu kımse uydurdugunu zannetmıyorum.
Ayrica o goreve gelmek icin can atiyodun kise seni zorla orya getirmedi.kisacasi gorevini yapiyosun bunun icin minnet duymamizi bkleme baaanin hayrina yapmiyosun o isi.bana mi kazaniyosun o parayi?
(06-27-2012 01:47 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]Ayrica o goreve gelmek icin can atiyodun kise seni zorla orya getirmedi.kisacasi gorevini yapiyosun bunun icin minnet duymamizi bkleme baaanin hayrina yapmiyosun o isi.bana mi kazaniyosun o parayi?
Öncelikle EV Admin' i olduğunu unutmamanı önererek başlıyım konuşmaya.Şu minnet konusuna gelirsek şu diyaloğa sok kendini " Adam tamam GM ama (şirket Adminleri zannedersem bu bakımları yapanlar) Şirket admini değil sonuçta o yapmıyor yenilik , bakımları monolog yapma dostum"