Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saygı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Hiç kimse yok şöyle söz verdiniz tutmadınız yok vay efendim şöyle böyle diye triplere girmesin. Deli gibi çalışıyoruz, sizler için. Emeğe, uğraşa biraz saygınız olsun. Ne yapsak tam tersini savunuyorsunuz. Bazı işler kolay değildir, uğraş gerektirir. Kimsenin size 27'sine dair verdiği bir söz yok. Sizlere ne ben ne bir başkası "kesin" dille bir konuşma yapmadık. Beklentilerimiz 27'sineydi.

1) Patch'i hiç bir GM atmıyor. Genel olarak BÜTÜN NEXON OYUNLARI bakıma giriyor haftalık olarak. (MapleStory, Dekaron,Vindictus, Combat Arms, War Rock).

2) Ne famas ne premium ne de başka harita, mod v.b şeyler için söz verilmedi size. Elbette geleceğini biliyoruz, sizlere bugüne kadar KESİN bir tarih vermedik. Onun için ettiğiniz laflara bir son verin.

3) Banladığımız oyuncular için yok banlıyorsunuz ne değişiyor falan diyenler var, banlamayalım mı arkadaşlar ? Ne kadar bencil konuşuyorsunuz, 1 hafta boyunca verilen emeğe hiç mi saygınız yok ? Daha iyi bir ortamda oyun oynayın diye illegal oyuncuları banlıyoruz hala beğenmiyorsunuz, amacınız ne sizin ? Opk odası bırakmadım Tr serverında elimden geldiğince hepinizle ilgileniyorum.

4) Düşüncelerinizi "saygı" kavramı çerçevesinde belirtin. Saygısızlık, hakaret ile hiçbir yere varamazsınız. Ayrıca, kimseden anında size yardım etmesini bekleyemezsiniz, 100'lerce ticket 10'larca toplantı ve çevirisi yapılacak bir çok konu var. Ticket'lara flood yapan kişiler, 1 ticket atmanız yeterli, görüyorum 1 kişi 10 kez aynı ticketi atmış , insaf! Biraz sabırlı olun. Sadece siz yoksunuz bu oyunda.

5) Bütün forum sahiplerinden ve yönetim kadrosundan isteğim, yapılacak hakaret dolu, aşağılayıcı, bencilce yazıları silin. Kimsenin bu tür konuşmalar yapmaya hakkı yok. Siz oyun oynuyorsunuz, arka plan hakkında en ufak bir bilginiz yok. Bırakın biz işimizi yapalım siz de sakin bir şekilde oyununuzu oynayın.
Ne yapsan bazı insanlara yaranamazsın biz senin arkandayız bunu bil yaptığın icraatları görüyoruz.
Kanımızda var acelecilik kanımca Big Grin
Kesinlikle haklısın Adminlik geliyor diye konu açtığında hacklerden kurtulacağız diye seviniyorlardı. Sorunlarını konu açarak abi bakar mısın? Can Bey Bakar mısının? Can İlgilenir misin? Diye başlıklar oluyordu şimdi ki başlıklara bakın "Can bak hele " Can burada konu açmak zorunda değil yetkisi resmi forumlarda buraya konu açmayabilir özel yardım etmeyebilir. Yol göstermeyebilirdi. Biraz saygı gösterin. Bence Can halen devam ederlerse bütün forumlardan çek desteğini biraz arasınlar seni belki o zaman saygı duyarlar.
famas sız oynayı verin Big Grin
Resmi forumda 3 hafta evvel böyle bi konu açılmıştı hatta etkinlikler felanda olcaktı 27 Haziranıda tarih olarak göstermiştiniz hatta çok iyi hatırlıyorum büyük güncelleme yazıyordu bu güncellemeden sonra 50 Kişi 30 days Gold Premium alacaktı yani 27 Haziranı siz tarih olarak gösterdiniz.
Forum konusunda gördüğüm her hakaret içerikli mesaja gereği yapılcaktır.Konunun açılması tam oturmuş
(06-27-2012 11:45 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Ne yapsan bazı insanlara yaranamazsın biz senin arkandayız bunu bil yaptığın icraatları görüyoruz.

Katılıyorum. Can Abi Elinden Geldiğini yaptıgınıda biliyoruz ve senın arkandayız.
Beklentiler gerçekleşmeyip, insanlar hayal kırıklığına uğrayınca homurdanmalar normal kabul edilebilir. Bu yadırganacak birşey değil. Ama sana oyunda belli ki küfredenler felan olmuş onlardan bahsetmiyorum tabii.
Neden banlıyorsunuz diyenler mi var ahahah Big GrinBig Grin
Ben şahsen Famas'ın gelmemesinden taraftarım çünkü G1 yeterince Famas dağıtımı yaptı. 10 sene onlarla idare edin. Almayanlar ise AK47 veya M4A1'e yönelmelerini öneririm. Bu silahların Famas'tan aşşağı kalır bir yanı yok, aksine bazı durumlarda çok daha iyi olabiliyorlar. Bu konuşmaya daha devam edebilirdim fakat okuduktan sonra "hmm ok." diyip geçileceği için devam ettirme gereği duymuyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler