Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Düşünülebilir bir öneri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
"Nick Change" olayının kaldırılması taraftarıyım. Bu şekilde küfür edenlerin de hack açanların da sayısın da görülür bir düşüş yaşanacağı kanısındayım. Adam opk ile charını kasıyor sonra basıyor nc'yi. Adam Küfür ediyor ama fişlenme korkusu yok ki. Nasıl olsa nc var. İsim değiştirme kaldırılmalı bence.
Bende karsıyım Gamerfirst Ne yaptı player ****** Bilmemne nick Veriyor adam power kasıyor beleş nc kalksın çok iyi olur ama biz karar veremeyz.
Haklısın, tabii bu dediğin daha önce yapılsaydı iyiydi. Şimdi gördüğünüz gibi pek fazla oyuncu kalmadı.
bence yanlıs dusunuyon suan oyun oynayamıyom cunku 2 tane hack takmıs bana oyuna girince yanıma gelıp bana karsı opk hack acıyolar HERKEZİ 3 DEFA VEYA 1 KERE NC HAKKI OLASUN ve warrock özelleştirilsin
(06-26-2012 10:20 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]bence yanlıs dusunuyon suan oyun oynayamıyom cunku 2 tane hack takmıs bana oyuna girince yanıma gelıp bana karsı opk hack acıyolar HERKEZİ 3 DEFA VEYA 1 KERE NC HAKKI OLASUN ve warrock özelleştirilsin

Bana taktı diyorsun. Demek gereksi f2 yaptın,zıtlaştın,belki de küfürleştin adamla. Bu dediğim yapılırsa oyuncular f2 ile tartışmaktan bile çekinecek bence.
Aynen öyle en azından opk kasar 60 da nc atar sonra oyunumu oynarım diyen tiplere bir çözüm olur. Gayet mantıklı bir önerme.
(06-26-2012 10:20 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]bence yanlıs dusunuyon suan oyun oynayamıyom cunku 2 tane hack takmıs bana oyuna girince yanıma gelıp bana karsı opk hack acıyolar HERKEZİ 3 DEFA VEYA 1 KERE NC HAKKI OLASUN ve warrock özelleştirilsin

Ss cek yada Xfire 'den Video kaydet hack rapor bolumunden yolla Banlansınlar 2 tane kendini bilmez için mi oynamıyordun Smile
http://forum.warrocktr.com/Konu-WarRock-...Genel-Konu
ama bu oyunda hack olmasa bu oyun en zevk werıcı oyun bence
online Bir oyun Hack asla kalkmaz - hack açanlara Yasal işlem uygulanmalı hangi pc'den açtıysa İP adresinden bulunıup yasal işlem. yada tc kimlik no ile girilmeli
(06-26-2012 10:24 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]

Ss cek yada Xfire 'den Video kaydet hack rapor bolumunden yolla Banlansınlar 2 tane kendini bilmez için mi oynamıyordun Smile
http://forum.warrocktr.com/Konu-WarRock-...Genel-Konu
1 lvl char acıp gelıyo zor bişey degil AngryAngryAngry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler