hayır baska charı acıp gelıyo azgınteke ruhhastası daha cok war ben ne yapıyım
(06-26-2012 10:18 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]Bende karsıyım Gamerfirst Ne yaptı player ****** Bilmemne nick Veriyor adam power kasıyor beleş nc kalksın çok iyi olur ama biz karar veremeyz.
O nickini değiştiremeyenler üzülüyorum

klan için nc atıyor isek ne olacak?
(06-26-2012 11:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]klan için nc atıyor isek ne olacak?
bi o var birde benim nickim m1xcoo0 adamın nicki m1xedoo(opkcimiş) ban yiyene kadar adam 10 oyunda 4-5 kere odadan atıldım harborda opk acıyormusum
(06-26-2012 11:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]klan için nc atıyor isek ne olacak?
Atmayacak. Oyuna kayıt olurken ki nicki neyse o şekilde kalmalı ve oyunda onu herkes bu şekilde bilmeli.NC yüzünden oyunda kimse birbirini tanımaz oldu. Hangi charda kim var,kim hack kullanıyor hiç belli değil.
(06-26-2012 11:48 PM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ] (06-26-2012 11:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]klan için nc atıyor isek ne olacak?
bi o var birde benim nickim m1xcoo0 adamın nicki m1xedoo(opkcimiş) ban yiyene kadar adam 10 oyunda 4-5 kere odadan atıldım harborda opk acıyormusum
İsim farklı,level farklı Bunun ayrımına varabileceklerine inanıyorum.
Clan için nc atmak bence saçmalık. Ne yani benim nickim h4lukg ise a clanınada girsem h4lukg b clanınada sadece göstermelik oyunda dicekler aaa bak bak a clanından adam çok oraya gidelim