Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu sorunun cevabını kim verecek?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Can abi yine söyledi sistem kayıt ediyor sistem fark ediyor x bilgisayarında hack açılmış o pc'den şu hesaplara girilmiş küt ban
ii Tamamda benim çar banlamamış askıya alınmış ya ben anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz benim çar banlamadıAngry adam ne diyor M.K. 17 gün askıya alındı tamam bende bunu demek istiyorum bu çar daha 4-5 gün önce hesapladım 17 gün oldu şimdi yine yaptım sonuç yine 17 gün ya ben 4-5 gün önce yanlış hesapladım yada ban yedim Smile
(06-25-2012 06:41 PM)berke3414 Yazılan: [ -> ]ii Tamamda benim çar banlamamış askıya alınmış ya ben anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz benim çar banlamadıAngry adam ne diyor M.K. 17 gün askıya alındı tamam bende bunu demek istiyorum bu çar daha 4-5 gün önce hesapladım 17 gün oldu şimdi yine yaptım sonuç yine 17 gün ya ben 4-5 gün önce yanlış hesapladım yada ban yedim Smile

sansını zorlama o askıya alınmanın anlamı zaten bandır acılcak diye bekleme hiç git yeni char ac onu kas hem bak p90 ret veriyorlar
(06-25-2012 06:36 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Açtığın program yüzünden ban yemişsindir. Sisteme geçiyor diye bas bas bağırıyorum. Kusura bakma bunun yardım edilecek yanı kalmamış. İyi günler.

Can abi bi dinlesen beni bak diyorumki ban mı yedim yoksa çarım askıya alındı 17 gün sonra açılıcak mı?
ama hack açma Big Grin oda banlanır
(06-25-2012 06:44 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(06-25-2012 06:41 PM)berke3414 Yazılan: [ -> ]ii Tamamda benim çar banlamamış askıya alınmış ya ben anlatamıyorum yada siz anlamıyorsunuz benim çar banlamadıAngry adam ne diyor M.K. 17 gün askıya alındı tamam bende bunu demek istiyorum bu çar daha 4-5 gün önce hesapladım 17 gün oldu şimdi yine yaptım sonuç yine 17 gün ya ben 4-5 gün önce yanlış hesapladım yada ban yedim Smile

sansını zorlama o askıya alınmanın anlamı zaten bandır acılcak diye bekleme hiç git yeni char ac onu kas hem bak p90 ret veriyorlar

Ban yeseydim hesabınız kapatıldı diye yazı çıkar bence büyük ihtimal açılcak ama inşallah kısmet olmadı 47 lw çarım var.
İnşallah IP Ban Atarlar Yüzsüzlüğün Bu Kadarı AMK Gazetesi Okuyucuları.
ban.gifban.gifban.gifban.gif

Big Grin Big Grin Big Grin
Bu hack kullanan kişiler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum , hacki kullanıyor banlanıyor sonrada kullanmamış gibi site neden ben banlandım ,sebepsiz ban attılar , birşey kullanmazsan banlanmazsın kullanıyorsan banlanırsın.
29 milyon dakika 17 gün mü yapıyor. Yaklaşık 2000 günlüğüne kapatılmış. Kalıcı ban o.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler