Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu sorunun cevabını kim verecek?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Sonuçta hack açıyorsun ve ipden gözüküyor Wink
Bunun sadece cross olmadığına 1 milyon repine iddaya girerim
(06-25-2012 06:23 PM)berke3414 Yazılan: [ -> ]Can abi snip olduğum için açıyom cros merak etme ama o çarımda kulanmıyorum o çarım benim için önemli

bir tek sen cakalsın zaten bu forumda birde snip için acıyormus allahtan medic için acmıyor yoksa naparız biz
bune laa sadfghjklşi Big Grin Big Grin
Snipte cross açan yarın sekmeme açmaması için bir neden söyleyebilecek var mı? Smile
bende snip oluyorum ama ben cross hack açmıyorum. Benim kendi yapımım özel bir cross var yemin ediyorum Can abi benim ekranı tw den izlese cross yokder. Sen ekran boyamayı bilmiyomusun ? İnsan bi cross hack açıp hack kullanmayacmı ?
Ay bir cross hack açayım ama başka hack açmicam. Sende wall vardır sekmeme tepmeme uçma hani bide bir aralar ünlü olan çok uzaktan kurup çözme özelliği bile olabilir. İnşallah banın kalkmaz da oyun bir hack kullanandan kurtulur.
kross kullanma ekrana bant yapıştır
Açtığın program yüzünden ban yemişsindir. Sisteme geçiyor diye bas bas bağırıyorum. Kusura bakma bunun yardım edilecek yanı kalmamış. İyi günler.
Ya beyler tamam uzatmayalım ben burada çok hatalıyım ama o çarda yemin ederimki kurana el basarimki hack açmamdım şuan oynadım çarda psg var diye açtım yoksa annemin üstüne yemin ederimki hack açtıysam o çarda armstronqx çara o kadar para verdim hack açacak kadar akıllı değilim ama benim soruma bi cevap verin ben 4-5 gün önce hesapladım 17 gün çıktı ama yine bugunde 17 gün askıya alınmış dakika azılıyorda bakıyorum arada nasıl bir şey yardım ederseniz sevinirim...
(06-25-2012 06:37 PM)berke3414 Yazılan: [ -> ]Ya beyler tamam uzatmayalım ben burada çok hatalıyım ama o çarda yemin ederimki kurana el basarimki hack açmamdım şuan oynadım çarda psg var diye açtım yoksa annemin üstüne yemin ederimki hack açtıysam o çarda armstronqx çara o kadar para verdim hack açacak kadar akıllı değilim ama benim soruma bi cevap verin ben 4-5 gün önce hesapladım 17 gün çıktı ama yine bugunde 17 gün askıya alınmış dakika azılıyorda bakıyorum arada nasıl bir şey yardım ederseniz sevinirim...

Baktın bişey olmuyor premiumlu itemli çardada hack açtın Big Grin
Tabi ya tek akıllı sensin inşallah açılmaz hep 17 gün kalır Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler