Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FFA
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
FFA konusunda defalarca uyardık FFA ban sebebidir veya level düşebilir diye. Buna karşın hackleri bahane edip FFA yapmaya devam edenler oldu ve level düştüler. Ben oyunda fazla olmasamda oyunu sürekli takip ediyorum ve birçok oyuncu normal şekilde kasmaya çalışırken bazı arkadaşlar akıllılık edip FFA oynuyordu. Onlar şimdi o günlerin acısı çekip bu durumu hackerlara bağlıyorlar Rolleyes ki bu politika devam edecek ve FFA yapanlar banlanmaya veya level düşmeye devam edecekler. Oyundaki Hackler mazeret olamaz.

TaTy

Oh oh oh
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Oh oh oh
Biz haksız yere IP den düştük güldüler swapçı dediler flagcı dediler powerleveler dediler hiçbirini yapmadık sadece IP ye atılan bi ... yüzünden
şimdi o diyenleri görüyüm .
Sanırsam hâk eden hâk ettiği yerde.O yüzden söylenebilecek çok fazla bir şey yoktur...
(01-05-2010 10:00 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Oh oh oh
Oh oh oh

Bu sozlere yeterde artar...:angel::angel:
Evet güzel bir bilgi paylaşımı =)
30-35 Level charım olsa level düşse valla çok sevinirim Big Grin mis gibi dinar biriktirirdin
(01-05-2010 10:00 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Oh oh oh
Oh oh oh

:sleepy: Yeterli olmuş sanırım..
Katılıyorum!
FFA yapmak yasak ise neden oyunda FFA modu var ne biçim iştir bu böyle bir saçmalık gömedim.Tabi doğruya bu oyun K2 ye ait pardon.
FFA yapmak yasak değil ki, FFA ile level kasmak yasak ( PowerLevelling )
Onun dışında neden yasak olsun...
Tmm anladım ama foruma yeni katılmış biri Moderatör arkadaşımızın yazmış olduğu şu cümlelerden ne çıkarır bilemiyorum. --->>>''FFA konusunda defalarca uyardık FFA ban sebebidir veya level düşebilir diye.''
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler