(01-06-2010 02:15 AM)gunerhans Yazılan: [ -> ]Tmm anladım ama foruma yeni katılmış biri Moderatör arkadaşımızın yazmış olduğu şu cümlelerden ne çıkarır bilemiyorum. --->>>''FFA konusunda defalarca uyardık FFA ban sebebidir veya level düşebilir diye.''
Forum'a yeni katıldığına bakma sen Warrock ' un Resmi Forum'unda Moderatör .
---foruma yeni katılmış biri , moderatör arkadaşımızın yazmış olduğu şu cümleden .... --- sanırım özne-dolaylı tümleç karışıklığı oldu biraz ɟηSηʎ
Aslında ben de tam anlayamadım FFA ile powerlevel nası oluyo o iş... yani ne yapıyolar da powerlevel oluyo?
War Rock oyununu yüreğiyle oynayan güzide oyuncuların emeğini gasp etmeye çalışan, kendilerine haksız menfaat sağlamak için oyunu istismar eden, sevgi-saygı-hoşgörü ortamını zedeleyen, War Rock oyununu tamamen sabote etmek için oyuna dahil olan niteliksiz oyuncular mevcuttur.
Tarih bizlere göstermiştir ki; Aile terbiyesinden nasiplenmemiş, mensubu olduğu Yüce Türk Milletinin yüksek karakterini özümseyememiş bireyler, toplum içerisinde dahil oldukları her platformda sorun kaynağı haline gelmişlerdir.Sevgiyi gereksiz bir acıma hissi, saygıyı menfaat kapısı, hoşgörüyü anlamsız bir ayrıntı olarak düşünen zihniyetler, kendi menfaatleri için herşeyi göze alabilmekte ve yapabilmektedirler.
Şuursuz bir zihniyetin esaretine kapılmış bireyler için tek kural:kuralsızlıktır!
Saygılarımla.
(01-06-2010 03:36 AM)murderer78 Yazılan: [ -> ]---foruma yeni katılmış biri , moderatör arkadaşımızın yazmış olduğu şu cümleden .... --- sanırım özne-dolaylı tümleç karışıklığı oldu biraz ɟηSηʎ
Aslında ben de tam anlayamadım FFA ile powerlevel nası oluyo o iş... yani ne yapıyolar da powerlevel oluyo?
Yaa şimdi 10 kill FFA ' da oto ready açık AFK oluyorlar Adamda OPK hemen öldürüyor ve 1 death alıyorsun sonucunda 225 exp Seri Seri yaparsan gerisini sen düşün FLAG ' dan daha hızlı oluyor

(01-06-2010 02:15 AM)gunerhans Yazılan: [ -> ]Tmm anladım ama foruma yeni katılmış biri Moderatör arkadaşımızın yazmış olduğu şu cümlelerden ne çıkarır bilemiyorum. --->>>''FFA konusunda defalarca uyardık FFA ban sebebidir veya level düşebilir diye.''
2 Yıldır War Rock Offical mod ekibindeyim ben zaten

(01-06-2010 01:55 PM)by_system Yazılan: [ -> ] (01-06-2010 02:15 AM)gunerhans Yazılan: [ -> ]Tmm anladım ama foruma yeni katılmış biri Moderatör arkadaşımızın yazmış olduğu şu cümlelerden ne çıkarır bilemiyorum. --->>>''FFA konusunda defalarca uyardık FFA ban sebebidir veya level düşebilir diye.''
2 Yıldır War Rock Offical mod ekibindeyim ben zaten 
Tmm anladım ama foruma yeni katılmış biri, Moderatör arkadaşımızın yazmış olduğu şu cümlelerden ne çıkarır bilemiyorum. --->>>''FFA konusunda defalarca uyardık FFA ban sebebidir veya level düşebilir diye.''
Yazdığımı yanlış anladın kardeşim virgül koymamışım.

Oyundan zevk almaya bakın.
(01-06-2010 02:01 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]FFA yapmak yasak değil ki, FFA ile level kasmak yasak ( PowerLevelling )
Onun dışında neden yasak olsun...
şimdi abi tam olarak anlamadım bende nefret ediyorum ffa yapanlardan hatta levellerinin düşmesini herkesden cok istiyorum son zamanlarda serı opk ile kasanlar war bunlarında ergeç level düşüceğini umuyorum simdi biz akşamları aramızda acıksavas odası acıp 8 kısılık clanca toplanıp oyun atıyoruz zevkine bazen sniper bazen colt bazen yumruk gibisince değişik fikirlerde oyunun zevkini yaşıyoruz ve rahat bir oyun oluyor sizce bu level düşme sebebimi açıklarmısın kaan abi

alakası yok. Düşmesi için bir sebeb yokki.